En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
adamlar bızı boyle tutmaz ama dmı :KK70:
Adamlar kaçar bizden direk bence :KK70: :KK70:

yo ben okurken de kı hala okurum gec kalırdım :KK70: okurken gec kalan ogrencım hosgeldın dıye kapıda beklemıstı benı unv.de :KK70: :KK70:
Ben de üniversite zamanında günde 4 saat yol gidip üstüne bir de uç gun spor yapıyordum her gidi, sen değişmemişsin bak hala aynı ama ben :KK70: içimdeki ışığı söndürmüşüm. Senin de vardır içinde ışık ama keşfedilmeyi bekliyordur:KK70:

olmasın o , benım sacım kısa cunku nıspet mı yapcanız bana :KK70:
Benim saçım da çok uzun değil :KK43:
Hatta uzatmaya ve sağlıklı olması için çabalıyorum amma yok olmuyor:KK70:

Bende canım ya,kazadan sonra daha iyisindir umarım,hasta filan olmuyorsundur umarım :))
Iyim abla , vardır bunda bir hayır:)bu kışıda evde geçirmiş oldum.
Allahtan ki hasta olmadım zaten boğazımı rahatsız hissettiğim an senin ballı tariften yuvarlıyorum gayet rahatlıyorum canım ablacım:)

Iyim abla , vardır bunda bir hayır:)bu kışıda evde geçirmiş oldum.
Allahtan ki hasta olmadım zaten boğazımı rahatsız hissettiğim an senin ballı tariften yuvarlıyorum gayet rahatlıyorum canım ablacım:)

Allah korumuş seni,neyse iyi olda evde kal önemli değil..
Aman dikkat et havada soğuk hala,ballı zencefil iyi geldi demi:)):KK60:

kötü.jpg
kötttü.jpg

cesaretli hanımlar var mı?

Bence sizin iciniz kötü. Ben bilgeceyle özelden de görüsüyorum yani kk disinda ve kendisini öz kardesim gibi severim. Bakin bakalim benim oyum kime gitmis! Ayrica aldigi oylar sizi neden bu kadar gerdi? 12 oyu hak etmedigini düsünerek kendisine hakaret etmis oluyosunuz. Herkesin kendine göre tarzi var ve bilgecenin de giydigi kiyafetler gayet hos olmus.
1.. ben bilgece olduğunu bilmeden söyledim ama ne değişirdi sözlerimde.. hiç birşey değişmezdi.. evet şık bir kıyafet ama sevgililer günü için olacak bir konsept değildi dedim.. ve gene bir pot kırıcam bilgece 23 ..24 yaşında yüzünü görmediğim için o kıyafefeti orta yaşı geçmiş biri katıldı diye düşünmüştüm.. BİLGECE şahsen değil ama yorumlarımdan beni tanır ve kendisini ne kadar sevdiğimi bilir..hala 12 oyu (bilgece değil..bilgece jher şeyin en iyisini hak eder))o kıyafet hak etmedi diyorum..

X