- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.841
Yemek sonrası tatlı da isterim amaaaAy canim sen gel ben sana yemekte veririm her seyi veririm. Mis gibi de sohbet ederiz
senin popon yeterayak numaramda 38 yaa buyuk buyuk dedilerya ondan yazdım bende cok gercekci yazmısım ben bile inandım ama
biride basenleri geniş gostermiş yazmıs etek icin tesekkur ederim amacımda basenlerimi genişletmek zaten
Bence sizin iciniz kötü. Ben bilgeceyle özelden de görüsüyorum yani kk disinda ve kendisini öz kardesim gibi severim. Bakin bakalim benim oyum kime gitmis! Ayrica aldigi oylar sizi neden bu kadar gerdi? 12 oyu hak etmedigini düsünerek kendisine hakaret etmis oluyosunuz. Herkesin kendine göre tarzi var ve bilgecenin de giydigi kiyafetler gayet hos olmus.Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
hahaha aynen oyle oldu bakBen cemil benden kacmaz
bı yorumcu vardı herkese sey dedı ya oran olmamıs buran olmamıs neyse ama herkesın kıyafetıde mı hatalı .. yok artık yakıskananlar çatlasın yav
Ben sana verdim pisman da deglmm
Cunku en cok seni begendim o bacaklarini kirarim senin
Arkadasin arkadasa oy vermesine bisey demem o karsidaki arkadasin kendi karari
Ama arkadasina bana oy ver demek yanlis
Bu ikisi arasnda cok fark var
Benimde tanidigim ve tanimadigim bicok kisi oy vermis
Otuz saniye gecmek bilmiyo tekrardan yorum yapmiym dile alintindan yazmak istedim
bı yorumcu vardı herkese sey dedı ya oran olmamıs buran olmamıs neyse ama herkesın kıyafetıde mı hatalı .. yok artık yabırıne demedı hatasız kıyafetın kor olası terzıler
neresı hatalı dıye 9 numaraya baktım baktım bulamadım hanımablanında ona keza daha nıcelerıhe düğüne mi gidiyorsunuz didi
Ayipsin mavicim. En guzel tatlilari yaparimYemek sonrası tatlı da isterim amaaaelini verdim şimdi koluna göz diktim hahah.
Canım çok tatlısın. Gelmiş kadar olduummm
Bence sizin iciniz kötü. Ben bilgeceyle özelden de görüsüyorum yani kk disinda ve kendisini öz kardesim gibi severim. Bakin bakalim benim oyum kime gitmis! Ayrica aldigi oylar sizi neden bu kadar gerdi? 12 oyu hak etmedigini düsünerek kendisine hakaret etmis oluyosunuz. Herkesin kendine göre tarzi var ve bilgecenin de giydigi kiyafetler gayet hos olmus.
hmm benımkının eksıgı yok amacekımle alakalı bıde fotograf hılesı katabılıyosun cnm 180 olaydım ıyımıs ama
ne bılım kapı gıbı olcak kız dedıgınayy gözün doysun kızbayanda çok uzun boy sevmiyorum ben
Allahımıza şükürler olsun zaten
neresı hatalı dıye 9 numaraya baktım baktım bulamadım hanımablanında ona keza daha nıcelerıbelkım adam pıntı yemege dıye dugun evıne goturdu bızı napcaz sımdı hahaha
ben kapı gibi değilmiyim yani ayıp ettinne bılım kapı gıbı olcak kız dedıgınbence yaa
Yarışma için tema önerisinde bulunmak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Ara verdikten sonra değerlendirmeye alacağız..
heyecan dedı dedı , sende sınemada almısın solugu ablaHeyecansız dimiş bana
Yarışma için tema önerisinde bulunmak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Ara verdikten sonra değerlendirmeye alacağız..
kapıyızzzzben kapı gibi değilmiyim yani ayıp ettin
bırı kalk gıdelım , dıgerı otur nereye gıdıyon konseptı .. her telden karmasık olmaz mı yavBence bir konsept olmasin. Insanlar iclerinden geldigi gibi giyinsin ne dersin marga?