- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.801
Allah razi olsun canim. Sen daha güzellerini yaptir insallahbı omur huzurla kullan canım .. guzelmıss masallah begendım , evlenınce bende boyle yapıcamm
ay bunda yatılır mı ne güzel prenses gibi
Ayakkabı da giyim tarzıda canım
ben çok beğendim
böyle tesettürlü adabında giyinenleri görmek çok güzel
evinin yeni ve güzel bir ev olduğunu hayal etmişim demek ki
Kixlar buyrun gelin kahvemi icin. Canim yatagimin fotosunu mu ariyorsun? Al iste bunu paylasmistim eheheheh
Eki Görüntüle 1428454
o nıcklere uyuz oluyoruz kasıntım tutuyoAllah razi olsun canim. Sen daha güzellerini yaptir insallah
Kocasinin prensesi nickini mi alsaydim ne
En güzelleri sizin olsun kizlar insallah
oluyor aslında canım ama aksatmıcan evde maksimum 30 dk yapıyordum :)evt evde olmuyo dmı ,, bende yazılıcam ama suan vaktım yok mutfaga bıle gıdemıyorum hem yorgunluk hem usengecılık
Böyle fotolar görünce evlenesim geliyor yaaaaaaKixlar buyrun gelin kahvemi icin. Canim yatagimin fotosunu mu ariyorsun? Al iste bunu paylasmistim eheheheh
Eki Görüntüle 1428454
Evetttgerçekten mi
Oyumu 9 numaya vermiştim ama 5 numarayıda çok beğenmiştim.Tebrikler tatlıkız.
Hanımablam maşallahın var gene.
19 numaranın fiziğine wawww demiştim,bizim norve çıktı.41 kere maşallah diyorum sana @norvegian.
Yarışmaya katılan herkeside tebrik ediyorum.
Oyumu 9 numaya vermiştim ama 5 numarayıda çok beğenmiştim.Tebrikler tatlıkız.
Hanımablam maşallahın var gene.
19 numaranın fiziğine wawww demiştim,bizim norve çıktı.41 kere maşallah diyorum sana @norvegian.
Yarışmaya katılan herkeside tebrik ediyorum.
Ay sende kendimi gordum resmenevt evde olmuyo dmı ,, bende yazılıcam ama suan vaktım yok mutfaga bıle gıdemıyorum hem yorgunluk hem usengecılık
bence yine yapmalısınBöyle fotolar görünce evlenesim geliyor yaaaaaabak damarıma bastın yine evlenmeyeyim ama bir ev dayayıp döşeyeyim nolur sanki ama süper zevkin var bilgece maşallah
Evetttönceden giderdim en yoğun zamanlarımda okuldan önce, şimdi evde boş boş otururken zor geliyor
Kahve & Bilgec varsa ben de varım. :)Kixlar buyrun gelin kahvemi icin. Canim yatagimin fotosunu mu ariyorsun? Al iste bunu paylasmistim eheheheh
Eki Görüntüle 1428454
Yok ya,hakkaten merak ettiydim bu hatun kim diye.Boyun kaç senin?teşekkürler parkon siz yazdıkça bende havaya girdim ya
ben bıraz tembelım bı ara 10.dakkada yere serıldımoluyor aslında canım ama aksatmıcan evde maksimum 30 dk yapıyordum :)
hahaha ben cok tembelım , kalk kız ac durma .. mıy mıy agır agır hareket ederım bendeAy sende kendimi gordum resmensabahtan beri kahvaltı yapmaya üşeniyorum oturuyorum yatakta
Sagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isterizAyakkabı da giyim tarzıda canım
ben çok beğendim
böyle tesettürlü adabında giyinenleri görmek çok güzel
evinin yeni ve güzel bir ev olduğunu hayal etmişim demek ki
Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normaldekesinlikle bilgece tesettürü gerçek adabında giyen gördüğüm heralde 5 kişiden biri
o yüzden tebrik ediyorum
Bir ömür boyu mutluluk içinde olursun inşallah
Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne yao nıcklere uyuz oluyoruz kasıntım tutuyoolan var olmayan var hahaha
Yok ya,hakkaten merak ettiydim bu hatun kim diye.Boyun kaç senin?
adamlar bızı boyle tutmaz ama dmıAy sende kendimi gordum resmensabahtan beri kahvaltı yapmaya üşeniyorum oturuyorum yatakta