- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.861
nasıl karsıladın kızzz gormedim
hıhhnasıl karsıladın kızzz gormedim
heyecan dedı dedı , sende sınemada almısın solugu abla
ne zamannn baslıcak bı dahaa margYarışma için tema önerisinde bulunmak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Ara verdikten sonra değerlendirmeye alacağız..
Düzenleme yapılacak daha çok var, ama siz yine de yazın bana..ne zamannn baslıcak bı dahaa marg
benımde yesılllı kızıllı sıyahmıs ama hepsı sıyahtı kıyafetıme yakından baktım sonra dolabı acıpO gazla sinemaya attım kendimi
Heyecansız demiş hata varmış yanlış tercih değilmiş
hmm tamam tropık meyvemDüzenleme yapılacak daha çok var, ama siz yine de yazın bana..
Değerlendirmeye alırız biz açılacağı vakit..
Bence olmaz kuzum , kiminin içinde şıkır şıkır olmak gelir kimin içinden sade olmak..Bence bir konsept olmasin. Insanlar iclerinden geldigi gibi giyinsin ne dersin marga?
benımde yesılllı kızıllı sıyahmıs ama hepsı sıyahtı kıyafetıme yakından baktım sonra dolabı acıp
o hızla sınema hahaha
İlk bahar diyecektin herhalde..hmm tamam tropık meyvemıcımden bı ses .. sonbahar olacak dıyo ..
20 tl ye sattım canım.yaa kaca sattıydın,yok canım bunu bı magazadan almıstım
önümüz bahar margacığım bence ilkbahar konsepti olsun.Yarışma için tema önerisinde bulunmak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Ara verdikten sonra değerlendirmeye alacağız..
heyecansız ısteRenk aldanması olmuşşş hahahahahahaa
Tabi öncesi mc'leri mideye indirdik
bırı kalk gıdelım , dıgerı otur nereye gıdıyon konseptı .. her telden karmasık olmaz mı yav
Bence olmaz kuzum , kiminin içinde şıkır şıkır olmak gelir kimin içinden sade olmak..
Bunu neye göre değerlendirmeye alıp oy atacak ki insanlar..
Saçma olur diye düşünüyorum.. :) yine de ben O okypete ile toplantı yaptığımda değerlendirmeye sunarım onunda fikri önemli..
Tek başıma karar almıyorum :)
oooooo nasıl kacırım ben onuhıhhcok havalı karsılamıstım yerlı adrıanam demıstım ama
Bence bir konsept olmasin. Insanlar iclerinden geldigi gibi giyinsin ne dersin marga?
Bence olmaz kuzum , kiminin içinde şıkır şıkır olmak gelir kimin içinden sade olmak..
Bunu neye göre değerlendirmeye alıp oy atacak ki insanlar..
Saçma olur diye düşünüyorum.. :) yine de ben O okypete ile toplantı yaptığımda değerlendirmeye sunarım onunda fikri önemli..
Tek başıma karar almıyorum :)
aynısı mıydı20 tl ye sattım canım.
önümüz bahar margacığım bence ilkbahar konsepti olsun.