En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Bence bir konsept olmasin. Insanlar iclerinden geldigi gibi giyinsin ne dersin marga?
Bence olmaz kuzum , kiminin içinde şıkır şıkır olmak gelir kimin içinden sade olmak..
Bunu neye göre değerlendirmeye alıp oy atacak ki insanlar..
Saçma olur diye düşünüyorum.. :) yine de ben O okypete ile toplantı yaptığımda değerlendirmeye sunarım onunda fikri önemli..
Tek başıma karar almıyorum :)

bırı kalk gıdelım , dıgerı otur nereye gıdıyon konseptı .. her telden karmasık olmaz mı yav :KK6:

Bence olmaz kuzum , kiminin içinde şıkır şıkır olmak gelir kimin içinden sade olmak..
Saçma olur diye düşünüyorum.. :) yine de ben O okypete ile toplantı yaptığımda değerlendirmeye sunarım onunda fikri önemli..

Siz de haklisiniz aslinda. Himm o zaman ofis şıklık olsun..

hani hani saç yarışması olcaktı yaa :KK43:

20 tl ye sattım canım.

önümüz bahar margacığım bence ilkbahar konsepti olsun.
aynısı mıydı :KK70: suana kadar ıkı tane gordum bırı bende dıgerı kuzenımde.. hatta cok begenmıstımm .. kuzenımde oyle .. ayrıldık ayrı yollara sonra donup aalmısız ıkımızde bırbırımızden habersız :KK70: ucuza gıtmıs , nıye sattın :63:

X