- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.821
hosgeldın yerlı adrımBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldın yerlı adrımBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela
Sagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz
Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde
Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin.
Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya
Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela
Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela
anaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorumteşekkürler canım
1 68 civarı canım
çok uzun değil yani
Tonların en göz alıcısı hanım ablaTıkaçları demiyorummm daha
Ayyy bu neeeee
Daha vardıda filmin süresi yetmez bunaaa
Evet motive oldum çok fena hemen araştırmaya gideyim ben spor salonlarını, ev dekore etmek gerçekten süper sırf bunun için evlenmek istiyorum evlenmesem de bir evim olsa keyfime göre dayasam doşesem keşkebence yine yapmalısın
ev dekore etmek harika birşey demi
bizde kardeşimle bir çılgınlık yaptık yapı markete gidip boya aldık odayı boyadım ben tabi öldüm
ama sonuç çok tatlı oldu
bana senin boyun kaç 175 mi diyorlaranaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorum
harika birşey brain yaa ellerinle emek vermekEvet motive oldum çok fena hemen araştırmaya gideyim ben spor salonlarını, ev dekore etmek gerçekten süper sırf bunun için evlenmek istiyorum evlenmesem de bir evim olsa keyfime göre dayasam doşesem keşke
anaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorum
Tonların en göz alıcısı hanım abla
Ben de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mıhahaha ben cok tembelım , kalk kız ac durma .. mıy mıy agır agır hareket ederım bende gıtsem mı gıtmesem mı
hahahaha ya bılge senden boylelerı hıc kacmıyo , konuların ustune gıdıp , gunyuzune cıkartıyon piremses dıyodur belkı kocası ne bılıyoz ah hıc piremses dıyenımız olmadı kıSagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz
Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde
Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin.
Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya
tsk ederım hanım ablaSende çok zariftin çok beğenmiştim senide
Evet ya tam tarz gri olmuş
Böyle fotolar görünce evlenesim geliyor yaaaaaa bak damarıma bastın yine evlenmeyeyim ama bir ev dayayıp döşeyeyim nolur sanki ama süper zevkin var bilgece maşallah
Evettt önceden giderdim en yoğun zamanlarımda okuldan önce, şimdi evde boş boş otururken zor geliyor
arkadas arkadasa oy verse 12 oyla kalmaz bu niye ugrassin 12 oy icin
Kahve & Bilgec varsa ben de varım. :)
Ben sana verdim pisman da deglmmBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela
yo ben okurken de kı hala okurum gec kalırdım okurken gec kalan ogrencım hosgeldın dıye kapıda beklemıstı benı unv.deBen de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mı
Kalkıp yiycem birşeyler ama okul zamanında hem okula gidip gelirdim hem de haftada 3 gun spor yapardım vay be.. Aslında potansiyel vardır da tembelliğe alışmışızdır bence
hahahaha ya bılge senden boylelerı hıc kacmıyo , konuların ustune gıdıp , gunyuzune cıkartıyon piremses dıyodur belkı kocası ne bılıyoz ah hıc piremses dıyenımız olmadı kı
tsk ederım hanım abla
Elbette şıktı.. ve şimdi bilgece olduğunu gördüm..ve oylarda kendine oy kullanabiliyormusun. bu yasak değilmi
yok değil isteyen kendisine kullanabiliyor
hmm benımkının eksıgı yok ama cekımle alakalı bıde fotograf hılesı katabılıyosun cnm 180 olaydım ıyımıs amabana senin boyun kaç 175 mi diyorlar
yooo diyorum
sanırım insanlar boylarını çok attığından artık herkes az buluyor bu rakamı
senin popon yeter ayak numaramda 38 yaa buyuk buyuk dedilerya ondan yazdım bende cok gercekci yazmısım ben bile inandım amasen olunca zaten yarışmaya girmicem bidaha hep sönük kalıoz