- 12 Şubat 2015
- 6.537
- 16.038
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.821
hosgeldın yerlı adrımBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldın yerlı adrımBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela![]()
Sagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz![]()
Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde
Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin.
Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya![]()
Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela![]()
Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela![]()
anaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorumteşekkürler canım
1 68 civarı canım
çok uzun değil yani
Tonların en göz alıcısı hanım ablaTıkaçları demiyorummm daha
Ayyy bu neeeee
Daha vardıda filmin süresi yetmez bunaaa![]()
Evet motive oldum çok fena hemen araştırmaya gideyim ben spor salonlarını, ev dekore etmek gerçekten süper sırf bunun için evlenmek istiyorumbence yine yapmalısın
ev dekore etmek harika birşey demi
bizde kardeşimle bir çılgınlık yaptık yapı markete gidip boya aldık odayı boyadım ben tabi öldüm
ama sonuç çok tatlı oldu
bana senin boyun kaç 175 mi diyorlaranaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorum![]()
harika birşey brain yaa ellerinle emek vermekEvet motive oldum çok fena hemen araştırmaya gideyim ben spor salonlarını, ev dekore etmek gerçekten süper sırf bunun için evlenmek istiyorumevlenmesem de bir evim olsa keyfime göre dayasam doşesem keşke
![]()
anaa 1,68 mı daha uzun duruyon .. bak bende 175 daha kısa duruyorum![]()
Tonların en göz alıcısı hanım abla![]()
Ben de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mıhahaha ben cok tembelım , kalk kız ac durma .. mıy mıy agır agır hareket ederım bendegıtsem mı gıtmesem mı
hahahaha ya bılge senden boylelerı hıc kacmıyo , konuların ustune gıdıp , gunyuzune cıkartıyonSagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz![]()
Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde
Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin.
Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya![]()
tsk ederım hanım ablaSende çok zariftin çok beğenmiştim senide
Evet ya tam tarz gri olmuş![]()
Böyle fotolar görünce evlenesim geliyor yaaaaaabak damarıma bastın yine evlenmeyeyim ama bir ev dayayıp döşeyeyim nolur sanki
ama süper zevkin var bilgece maşallah
Evetttönceden giderdim en yoğun zamanlarımda okuldan önce, şimdi evde boş boş otururken zor geliyor
![]()
arkadas arkadasa oy verse 12 oyla kalmaz bu niye ugrassin 12 oy icin
Kahve & Bilgec varsa ben de varım. :)
Ben sana verdim pisman da deglmmBende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela![]()
yo ben okurken de kı hala okurum gec kalırdımBen de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mı
Kalkıp yiycem birşeyler ama okul zamanında hem okula gidip gelirdim hem de haftada 3 gun spor yapardım vay be.. Aslında potansiyel vardır da tembelliğe alışmışızdır bence![]()
hahahaha ya bılge senden boylelerı hıc kacmıyo , konuların ustune gıdıp , gunyuzune cıkartıyonpiremses dıyodur belkı kocası ne bılıyoz
ah hıc piremses dıyenımız olmadı kı
![]()
![]()
tsk ederım hanım abla![]()
Elbette şıktı.. ve şimdi bilgece olduğunu gördüm..ve oylarda kendine oy kullanabiliyormusun. bu yasak değilmi
yok değil isteyen kendisine kullanabiliyor
hmm benımkının eksıgı yok amabana senin boyun kaç 175 mi diyorlar
yooo diyorum
sanırım insanlar boylarını çok attığından artık herkes az buluyor bu rakamı![]()
senin popon yetersen olunca zaten yarışmaya girmicem bidaha hep sönük kalıoz![]()