• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Sagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz :KK66:

Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde :KK66:

Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin. :KK68:

Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya :KK70::KK70:

Amin cümlemize inşalalh :KK60:

Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela :KK53:

Selam senide tebrik ediyorum,içimden bir ses senin olduğunu tahmin ettirdi :KK60:

bence yine yapmalısın

ev dekore etmek harika birşey demi
bizde kardeşimle bir çılgınlık yaptık yapı markete gidip boya aldık odayı boyadım ben tabi öldüm
ama sonuç çok tatlı oldu
Evet motive oldum çok fena hemen araştırmaya gideyim ben spor salonlarını, ev dekore etmek gerçekten süper sırf bunun için evlenmek istiyorum :D evlenmesem de bir evim olsa keyfime göre dayasam doşesem keşke :D

hahaha ben cok tembelım , kalk kız ac durma .. mıy mıy agır agır hareket ederım bende :D gıtsem mı gıtmesem mı
Ben de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mı :D
Kalkıp yiycem birşeyler ama okul zamanında hem okula gidip gelirdim hem de haftada 3 gun spor yapardım vay be.. Aslında potansiyel vardır da tembelliğe alışmışızdır bence :D

Sagol canim. Bi dahaki yarismada seni de gormek isteriz :KK66:

Sagol ama valla disari hayatta boyle cikamam ancak kadinlarin arasinda. Ferace giyiyorum ben normalde :KK66:

Allah razi olsun ablacim, ayni duygular senin icin de gecerli Rabbim kimseyo yuvasindan etmesin. :KK68:

Ahaha birisinin de kocasininpiremsesiydi hadi prensesi anlarim da piremses ne ya :KK70::KK70:
hahahaha ya bılge senden boylelerı hıc kacmıyo , konuların ustune gıdıp , gunyuzune cıkartıyon :D piremses dıyodur belkı kocası ne bılıyoz :D ah hıc piremses dıyenımız olmadı kı :D :D

Böyle fotolar görünce evlenesim geliyor yaaaaaa :KK70: bak damarıma bastın yine evlenmeyeyim ama bir ev dayayıp döşeyeyim nolur sanki :KK70: ama süper zevkin var bilgece maşallah :KK70:

Evettt :KK70: önceden giderdim en yoğun zamanlarımda okuldan önce, şimdi evde boş boş otururken zor geliyor :KK70:

Tatlim en en en güzellerini yaparsin sen de insallah. Evlenince fikrimi alırsın :KK53:

arkadas arkadasa oy verse 12 oyla kalmaz bu niye ugrassin 12 oy icin

Degil mi yani? Benim bir suru arkadasim var. Valla 1.bile gelebilirdim ama gerek yok. Eglencesine katiliyoruz sonucta..

Kahve & Bilgec varsa ben de varım. :)

Ay canim sen gel ben sana yemekte veririm her seyi veririm. Mis gibi de sohbet ederiz :KK66:

Bende gidip en atesli rakibeme vermisim kenDi elimle kendimi yakmisim mesela :KK53:
Ben sana verdim pisman da deglmm
Cunku en cok seni begendim o bacaklarini kirarim senin:KK11:
Arkadasin arkadasa oy vermesine bisey demem o karsidaki arkadasin kendi karari
Ama arkadasina bana oy ver demek yanlis
Bu ikisi arasnda cok fark var
Benimde tanidigim ve tanimadigim bicok kisi oy vermis:KK49:
Otuz saniye gecmek bilmiyo tekrardan yorum yapmiym dile alintindan yazmak istedim :D

Ben de yapsam mı yapmasam mı uyabsam mı uyanmasam mı :KK70:
Kalkıp yiycem birşeyler ama okul zamanında hem okula gidip gelirdim hem de haftada 3 gun spor yapardım vay be.. Aslında potansiyel vardır da tembelliğe alışmışızdır bence :KK70:
yo ben okurken de kı hala okurum gec kalırdım :D okurken gec kalan ogrencım hosgeldın dıye kapıda beklemıstı benı unv.de :D :D

Elbette şıktı.. ve şimdi bilgece olduğunu gördüm..:KK57::KK57:ve oylarda kendine oy kullanabiliyormusun. bu yasak değilmi
yok değil isteyen kendisine kullanabiliyor

Sizi alıntıladım kusura bakmayın , ama genel anlamda yazacağım ..

Yarışmaya katılmadan önce bas bas bağırıyorum , lütfen kuralları okuyarak katılılalım rica ediyorum diye ..
İlk sayfada olduğu halde hala kurallardan habersiz olan kişiler var..

Yarışma bitti ama daha yeni kurallara göz gezdirenler oluyor..
Yarışma bitiyor, o kendine oy vermiş haksızlık oldu diyenler oluyor..

Pardon ama, yarışma bitmeden neredeler bunu söyleyenler.. ?
Allah aşkına yapmayın ..
Az oy alana da , arkadaşı oy attı deniliyor, çok oy alana da arkadaşları oy verdi deniliyor..
Niyeyse bu her zaman kimlikler açıklandıktan sonra oluyor..

Yarışma kuralları

Birinci olan üyemize
√ En tarz üye √
kuşağı ve hediye verilecektir

Oylama 1 hafta sürecektir

Oylama topiğin de yarışmaya katılan arkadaşlar, hiç bir şekilde kimliklerini belli etmeyeceklerdir !

Fotoğraflara nick yazılmayacak.

Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar

Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.

Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.

Foto çekimleri mümkün oldukça net olmalıdır.

Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.

Yarışmaya her kullanıcı kendi resimleriyle katılmalıdır,herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsak ve bunu sonradan öğrenir isek ( fake resim vs gibi ) gerekli ceza verilecek , oylama topiğinde resim silinecek ve yarışmaya katılan arkadaşım yarışmadan atılacaktır.. Fake resimle yarışmaya katılan arkadaş, yaptığı , yazdığı , yolladığı resimden ve herşeyden sadece kendisi sorumludur..
Özelden gerekli uyarılar yapılmıştır.Yönetim bu durumdan sorumlu değildir.

Buyrun okuyunuz..

sen olunca zaten yarışmaya girmicem bidaha hep sönük kalıoz :KK70:
senin popon yeter:63::KK45: ayak numaramda 38 yaa buyuk buyuk dedilerya ondan yazdım bende cok gercekci yazmısım ben bile inandım ama :KK53:

biride basenleri geniş gostermiş yazmıs etek icin tesekkur ederim amacımda basenlerimi genişletmek zaten:KK45:

Back