- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Daha oylama 1 hafta sürecek çoook zaman varkız dur dakka bır gol bır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha oylama 1 hafta sürecek çoook zaman varkız dur dakka bır gol bır
Kalsınyalan dunya bıze mı kalsın
Uzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
10 ve 11 i çok beğendim hayırlı olsun
Ay biliyodum da bu kadar değilNe bozuyorsun yahu morelini :) aaaaaaaa
Bibim sen yorum yap herkese ya çok merak ediyorum yorumlarınıUzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
bencede birinci belli sankiUyumadım ana birinci belli bana göre be efkar bastı beni
yaaa usenmee bibii yaaaUzun uzun yorum yapamam zaten uzun yorumları okumayıda sevmem
Kaç numara bu dediklerin merak ettim.aklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksek çok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
hatuunnnnnn seni ne zaman göreceğiz moda yarışmasında heee8 numara kimsinnn. Bayıldım kombinineee
bendee boyuda uzun ya o ispanyol nasıl yakışmış8 numara kimsinnn. Bayıldım kombinineee
Üzülcem ben şu köşede atın beni yarışmadan vazgeçtim benbencede birinci belli sanki
cok gızemlısınaklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksek çok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
aklımda birinci olacağını düşündüğüm 3 kombin var birinci ikinci üçüncü sıralanacaklar muhtemel ama bir kombin daha var araya girme olasılığı yüksek çok karışık oldu ya ama ilk izlenimlerim bunlar
Ben o boya bittim zaten..bendee boyuda uzun ya o ispanyol nasıl yakışmış