- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kalbimdesin senben nerdeyımm
yeni bi yere taşındım sabahtan akşama evdeyim bende can sıkıntısını böyle çıkarıyorum napiyiiimmm :)))Sen her yerdesin bebeğimmm..
sonuçlar ne alemde kuzum ?yeni bi yere taşındım sabahtan akşama evdeyim bende can sıkıntısını böyle çıkarıyorum napiyiiimmm :)))
İnanmazsan olacaklardan ben sorumlu değilimınanıyım mıı
ne kadan kırıcısınAcikcasi hic birini tarz olabilecek sekilde begenmedim. Temiz duzgun giyinmis olmalari yarismaya katilmalari icin yeterli gelmedi. Oy kullanadim bu yuzden
lenf nodülü çıktı sadece temiz gibi dr a gjösteremedim malesefsonuçlar ne alemde kuzum ?
Sen katıldınmı bakimya herkes oyunu kullanıp gidiyor biraz yorum yapın beya
Ay yok kirmak icin demedim. Bence herkes daha ozenli olmali yarismaya katiliyorsane kadan kırıcısın
aa gecmıs olsunnnnlenf nodülü çıktı sadece temiz gibi dr a gjösteremedim malesef
hep bu sponsorlar yüzünden biliyor musun yarışmaya katılıcam dediğimizde ne veriyorlarsa onları giyiyoruzAcikcasi hic birini tarz olabilecek sekilde begenmedim. Temiz duzgun giyinmis olmalari yarismaya katilmalari icin yeterli gelmedi. Oy kullanadim bu yuzden
Ay yok kirmak icin demedim. Bence herkes daha ozenli olmali yarismaya katiliyorsa
Her biri ayrı ayrı özendi yarışma için :) Her birinin emeğine sağlık diyorum :)Ay yok kirmak icin demedim. Bence herkes daha ozenli olmali yarismaya katiliyorsa