-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yarışma bitene kadar söyleyemem yasakama olabilir yani senin tarzın demekki farklı ya olsun bir garibi sevindirmiş olursun kimse vermediyse bir sonraki yarışma belli olsun bekleriz ben sana haber veirrim haberim olunca
Üyeler 18 Aralık 2015 23:07 açıklanacak anket bitiminde yani..Kız sen hangisisin:) ben oy verdiğimi kimse beğenmemiş yalnız ben mi zevksizim millet mi acaba :)
ben her yarışmada varım yemekte de kıyafette de kız bizde temizlik yarışması yapalım en temiz ev kimin ahahahYemekse haber verme elim gitmezkilik kiyafet süs pus lazim bana
bendensin nerde yarışma orda ben işteben her yarışmada varım yemekte de kıyafette de kız bizde temizlik yarışması yapalım en temiz ev kimin ahahah
ay öğrenme ya kendimi yokedeyim yokumben yokumTamam canım:) bekliyorum hangisi sensin :) bakiym şık mısın rüküş müsünher gün işte benim stilim izliyom biraz gustom oldu
meşhur lafımız kk da
kader arkadaşım diyim burda sende beni anla
ikinci sayfayada bakaydın belki beğenirdin1 ve 4 e verdim oyumu
Hayırlısı olsun
Elbise olur pantolon ceket olur hersey olur. Ah dogurmadan bulaydim sizi. Lohusa Pijama takimi olur muBir sonraki yarışma için konsept önerilerinde bulunabilirsiniz..
ay ne tatlı nıkTamam canım:) bekliyorum hangisi sensin :) bakiym şık mısın rüküş müsünher gün işte benim stilim izliyom biraz gustom oldu
yenilen pehlivan güreşe doymazmışbendensin nerde yarışma orda ben işte
ay öğrenme ya kendimi yokedeyim yokumben yokum
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
yok cık degıl degılya nickim içler acısı biliyom yüzüme vurmayın
yok cık degıl degıl
cok tatlı