- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok büyük geçmiş olsun , bakalım gösterde bi :/lenf nodülü çıktı sadece temiz gibi dr a gjösteremedim malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük geçmiş olsun , bakalım gösterde bi :/lenf nodülü çıktı sadece temiz gibi dr a gjösteremedim malesef
Nazım nazım nazımmmmSen katıldınmı bakim
mememde elime gelen bir şey vardı. sorun yokmuş sağ ol canımaa gecmıs olsunnnn
nasıl gıttın neydı belırtısı ınsallah ıyı sonuclar alırsınn cnmmm
sağ ol canım bir şey çıkmıyor şükürÇok büyük geçmiş olsun , bakalım gösterde bi :/
Çok şükür :)sağ ol canım bir şey çıkmıyor şükür
evet ilk ve son bi daha davosa gelmemSen katıldınmı bakim
Canım vallah ne desen haklısın :) bu ara çok atraksiyonlu bi dönem geçiriyorum,inş önümüzdeki yarışmalara bacımdanNazım nazım nazımmmm
Moda yarışmalarına ne zaman dönüş yapacaksınnnn
Bizsiz olmuyo kız buralar:)Canım vallah ne desen haklısın :) bu ara çok atraksiyonlu bi dönem geçiriyorum,inş önümüzdeki yarışmalara bacımdan
Çok keyifli ama her dak bakıyorsun gelen oy varmı diye,inş kazanırsın ne diyim başarılar,topiğede uğra bırakdınmı bizievet ilk ve son bi daha davosa gelmem
Sesli guldum yanihep bu sponsorlar yüzünden biliyor musun yarışmaya katılıcam dediğimizde ne veriyorlarsa onları giyiyoruz
Hepsine basarilar o zamanHer biri ayrı ayrı özendi yarışma için :) Her birinin emeğine sağlık diyorum :)
Ellerinden geleni yaptılar :)
Beni bilmemde Valla sensiz hiç olmaz,sen çok yakışıyorsunBizsiz olmuyo kız buralar:)
Hadi bakalımmm bekliyorummmmm tatlibikiz ileee senii deeeCanım vallah ne desen haklısın :) bu ara çok atraksiyonlu bi dönem geçiriyorum,inş önümüzdeki yarışmalara bacımdan
Kizlarr hepinizz supersinizzz.
4 nümerooo diyrumm
10 nümeroyada göz kirpiyrm
Arada tanidik selvi boylular var sankimmm
Kizzz margaaa bende katilacedim yaaa ben niye bulamadim ya yarisma linkini o kadar da baktim
Tühhh gitti madalya
Huy Meselesi
birinciyim ama baştan mı sondan mı söylememÇok keyifli ama her dak bakıyorsun gelen oy varmı diye,inş kazanırsın ne diyim başarılar,topiğede uğra bırakdınmı bizi
dimi ya 40 takla attım düzgün açıyı yakalamak için ama yok olmuyor başkasına çektirmek lazımBegenmemek normalde hiç ozenmemisler demek terbiyesizlige giriyor. Fotoğraf çekimi bile başlı başına özen istiyor.
dimi ya 40 takla attım düzgün açıyı yakalamak için ama yok olmuyor başkasına çektirmek lazım