-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ne kadar güzel hekes zayıf zayıf... Ben bu halimle ahh
.. Özledim ya kot ve topuklu giyinmeyi...
Başarılar ayrıca
Acaba nasıl okudun senyaslı kız değil yaşlı kız çünkü yaşlıyııım
Büyümek mi derken? Bu foruma abone olursanız yeni açılan konulardan haberdar olabilirsiniz.Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
vallahhı kendime veriyim bari@Kazen oylar değiştirebilir olmuş.Geçmiş olsun.
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))Büyümek mi derken? Bu foruma abone olursanız yeni açılan konulardan haberdar olabilirsiniz.
Tabi ki hayır :) Kimseye özel bildirim gitmedi yarışma katılımı için, o konuda şüpheniz olmasın :)yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Ya seni gördükce zekiyi özlüyorum yaHepsi de birbirinden harika kombinler ama 10 numara daha çok gözüme ve tarzıma hitap etti yarışan arkadaşların hepsine başarılar dilerim hakeden kazansın :)
Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
kaclısın desem ayıp mı olur yo dogru okudum ama amaaa
tesekkurlerrr:))Buradan ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1720354
ee degıstırsenee87 lyiim canımYA yok nickimi sevmiyomda niye bilmiyom ısınamadım, beğenmene sevindim :)
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Böyle yarısmalara katılmak icin büyumekmi lazim . Niye sadece oylama icin bildirim geliyor katilmak istersek ne yapmamiz lazim
yani normal uye degilde populer uye olmayi kastettim . tesekkurlerr:))
Sen her yerdesin bebeğimmm..ben her yarışmada varım yemekte de kıyafette de kız bizde temizlik yarışması yapalım en temiz ev kimin ahahah
ben nerdeyımmSen her yerdesin bebeğimmm..
Evet ödüllü yarışma :)Benim oyumu verdiklerimden biri açık ara önde iyi gelmiş oyumödül varsa kırışırım habeir olssun ben verdiğim de gerideydi