- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bana o kadar gelmiyor sahsen kimse beni beğenmiyormu itiraf edin bana
bence değişmez bir şeyYalnız oylar sürekli değişiyor. Bu bildirim çok güzel oldu.
haha yok yahu kızmadımmKızmayın yahu öneriydi sadece
bende ya muhabbet edeiyordum işte diyorum birde oy kullandım ben zaten niye birdaha kullanacağım onu anlamadım meğer işte herkese geliyormuşahahhaha valla aynen öyle denmiştam o sıradada iki başlıkta lak lak yapıyordum bırak ceneyi oy ver jelesec
Seni beğenmeyeni çok fena yaparım heeebana o kadar gelmiyor sahsen kimse beni beğenmiyormu itiraf edin bana
Eskiden buralar hep tarlaydıburalar çok kalabalıklaştı
Yok değişmez artık..bence değişmez bir şey
yok kız bi konuya bişi yazmıştım onu beğeniyorlar bura ile ilğisi yok burda acınacak haldeyim birileri acıdı diyeyim sen anlabana o kadar gelmiyor sahsen kimse beni beğenmiyormu itiraf edin bana
yarışma bitene kadar söyleyemem yasakKız sen hangisisin:) ben oy verdiğimi kimse beğenmemiş yalnız ben mi zevksizim millet mi acaba :)
Bileydim derdim bende katıldım bi dahakine haber veririm ben sanaBu yarisma iyiymis.. bilsem ben de katilirdim.
8 numaradaki hatunun boyuna da bin masallah...
Seni beğenmeyeni çok fena yaparım heee
Eskiden buralar hep tarlaydı
kader arkadaşım diyim burda sende beni anlayok kız bi konuya bişi yazmıştım onu beğeniyorlar bura ile ilğisi yok burda acınacak haldeyim birileri acıdı diyeyim sen anla
Yemekse haber verme elim gitmezBileydim derdim bende katıldım bi dahakine haber veririm ben sana
yarışma bitene kadar söyleyemem yasakama olabilir yani senin tarzın demekki farklı ya olsun bir garibi sevindirmiş olursun kimse vermediyse bir sonraki yarışma belli olsun bekleriz ben sana haber veirrim haberim olunca
Bir sonraki yarışma için konsept önerilerinde bulunabilirsiniz..Yemekse haber verme elim gitmezkilik kiyafet süs pus lazim bana
Iyy all burak senin olsun benim gözüm ayy ben hiç kimseyi beğenmiyormuşum kaç dakikadır düşünüyorum kimseyi beğenemedim en güzeli benim sevdiceğimdi