- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yoksa yemeklerini beğenmiyorlar mı beğenmiyorlarsa yolla sen bana yaptığın yemekleri ben yerimAyy olma be boşver yek yapsanda ağzınla kuş tutsa da uaranamazssın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa yemeklerini beğenmiyorlar mı beğenmiyorlarsa yolla sen bana yaptığın yemekleri ben yerimAyy olma be boşver yek yapsanda ağzınla kuş tutsa da uaranamazssın
hoşgeldin tikkam :) indirimler başlıyor ufaktan haberin olsun alışveriş sitelerine bi göz gezdirSelam kızçeleeeeer.. Bugün okulda çok bakamadım, özledim kkyı
Kartım hala yok ya.. Deli edecek bu banka beni Mia'nın da kumu bitti bitecek, sırf ona kum sipariş edebilmek için istiyorum şu an kartı.. Bütün pet sitelere baktım, hiçbirinde banka kartı geçmiyor.hoşgeldin tikkam :) indirimler başlıyor ufaktan haberin olsun alışveriş sitelerine bi göz gezdir
Tekrar gelmesi için başvurdun değil mi ne kadar süre olduKartım hala yok ya.. Deli edecek bu banka beni Mia'nın da kumu bitti bitecek, sırf ona kum sipariş edebilmek için istiyorum şu an kartı.. Bütün pet sitelere baktım, hiçbirinde banka kartı geçmiyor.
Beğeniylar hatta sipariş veriyorlar yok poğaça yapsana özledik falan ama hiç eline sağlık çok güzel demezler babam çorbada yapsam bayıla bayıla yer babişkomYoksa yemeklerini beğenmiyorlar mı beğenmiyorlarsa yolla sen bana yaptığın yemekleri ben yerim
15 günü geçti. Şubeye gelecek ve hala bekliyorum. Pazartesi gittim sordum gelmemiş. Cuma gelin bir de dedi.Tekrar gelmesi için başvurdun değil mi ne kadar süre oldu
Margarikotin o mesajı nasıl yolladın ?
Sen yollamadın mı abiMargarikotin o mesajı nasıl yolladın ?
18 Aralık 2015 23:07 fıstık :)Oylama ne zaman bitiyor kızceler
Kazen kendin yollayıp Marga'yı da kekliyorsun dimi?Margarikotin o mesajı nasıl yolladın ?
Kazen abi çok teşekkür ederimmmmmmMargarikotin o mesajı nasıl yolladın ?
2 gün kalmış kazanan belli zati18 Aralık 2015 23:07 fıstık :)
Bende diyorum ben ne yapmışımKazen kendin yollayıp Marga'yı da kekliyorsun dimi?
Kazen kendin yollayıp Marga'yı da kekliyorsun dimi?