- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yarışma bitiminde açıklayağım ilk sayfada mesajlarda görebilirsiniz :)Üyelerin nickleri sonra açıklancak heralde :) 8 numara bizimlesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışma bitiminde açıklayağım ilk sayfada mesajlarda görebilirsiniz :)Üyelerin nickleri sonra açıklancak heralde :) 8 numara bizimlesin :)
ahahaah çok iyi amaYalnız o bildirimden bana geldi kendi kendime bildirdim
haydikızlar okula dergibi haydi deadline oy kullan boş boş oturma iki oy at yazsa da çok iyi olurmuşhayır bildirim de komik yani geldi ''de hadi jelesec oy kullan''der gibi ahahhahha
öğrenmeyelim bence ilk üç öğrensek yeterYarışma sona erince öğreneceğiz
Canım bildirimlerine bak, oy kullanmak için bildirim geldi.bana bişi gelmedi ne olmuş :)
şansına artık kimse kimseyi bilmiyor verebilrsinde kadar kısmetgıcık olduğum birine verdiysem oyumu
Marga şimdi bizi kandırma nasıl yaptın çabuk söyle
bencede biz ilk 3 üöğrenelim yeter ya hele sonuncuları öğrenmeye gerek yok bence son 7 yi bilmeyelimöğrenmeyelim bence ilk üç öğrensek yeter
Yok hepsini öğreneceğizBen merakla bekliyorumöğrenmeyelim bence ilk üç öğrensek yeter
kısa ve nethayır bildirim de komik yani geldi ''de hadi jelesec oy kullan''der gibi ahahhahha
Marga herkesi ifşa edecek bir bir..bencede biz ilk 3 üöğrenelim yeter ya hele sonuncuları öğrenmeye gerek yok bence
Tamam şimdi olduAaaa ne kandırması nevoşşş evet evet ben yaptım diyim de bari inandırıcı olsun
şimdi fark ettim o kadar çok bildirim geliyor ki beğenilen mesaj bildirimini kapatmam lazımöğrenmeyelim bence ilk üç öğrensek yeter
Aynen bana da geldi bende oyumu verdim gittihayır bildirim de komik yani geldi ''de hadi jelesec oy kullan''der gibi ahahhahha
bana o kadar gelmiyor sahsen kimse beni beğenmiyormu itiraf edin banaşimdi fark ettim o kadar çok bildirim geliyor ki beğenilen mesaj bildirimini kapatmam lazım
ya bu yarışmalara bende katılmak istiyorum nasıl oluyor?
burada duyurular kısmından ulabilirsinizya bu yarışmalara bende katılmak istiyorum nasıl oluyor?
ahahhaha valla aynen öyle denmiş tam o sıradada iki başlıkta lak lak yapıyordum bırak ceneyi oy ver jelesecahahaah çok iyi ama
haydikızlar okula dergibi haydi deadline oy kullan boş boş oturma iki oy at yazsa da çok iyi olurmuş
buralar çok kalabalıklaştıYalnız oylar sürekli değişiyor. Bu bildirim çok güzel oldu.
Feraceli Huy Meselesi burak benımm askımmmm tamm maaa herkes duysunnnnIyi bari dione kiskanmiycak nasilsin fahriyemmmm