- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız az önce beni etiketledin neden morelin bozktu diye sormuştum2 gün kalmış kazanan belli zati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız az önce beni etiketledin neden morelin bozktu diye sormuştum2 gün kalmış kazanan belli zati
Sen yollamadın mı abi
Cevap yazdım git bakKız az önce beni etiketledin neden morelin bozktu diye sormuştum
Nevreste mesaj attı onu nasıl yaptın diye aha dedim ne yapmışım ben bir yere parmağım falan geldi bir yerlere yanlış mı bastım dedim kendi kendime ahahahha
Marga şimdi bizi kandırma nasıl yaptın çabuk söyleNevreste mesaj attı onu nasıl yaptın diye aha dedim ne yapmışım ben bir yere parmağım falan geldi bir yerlere yanlış mı bastım dedim kendi kendime ahahahha
Huy Meselesi diyroumki marga böyle garip bir mesajı nasıl yollamış sorayım çok hoş olmuş ya bayıldım bildirim şekllinde gelmesine
bana bişi gelmedi ne olmuş :)Kazen kendin yollayıp Marga'yı da kekliyorsun dimi?
Nevreste mesaj attı onu nasıl yaptın diye aha dedim ne yapmışım ben bir yere parmağım falan geldi bir yerlere yanlış mı bastım dedim kendi kendime ahahahha
Yarışma sona erince öğreneceğizbunların kim olduğu belli mi ??
bunların kim olduğu belli mi ??
Hahaha iyi fikirmişHuy Meselesi ben bdv ye konu açınca da yap aynısını ahahahha
gıcık olduğum birine verdiysem oyumuYarışma sona erince öğreneceğiz