- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hahaha hocam güldürdün beni yaBen çocuk yerine kedimi giydirsem olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha hocam güldürdün beni yaBen çocuk yerine kedimi giydirsem olur mu?
Kızmayın yahu öneriydi sadeceburda cogu evlı degıl onlar napacak
Ya efser avatarın çok şeker hahaHuy Meselesi nerde avatarın alışık değiliz böyle
Bende severim bu ikiliyisana hevesledim degişesim geldiYa efser avatarın çok şeker haha
Banane işte ben de onunla katılırımHahaha hocam güldürdün beni ya
yapışmış efserim olmoyooo kaldırıyorum yine geri dönüyorummm beceremiyorum ayrılamıyorum bu avatardanBende severim bu ikiliyisana hevesledim degişesim geldi
Karşılıkla göbek atmadan eve dönmek yokBanane işte ben de onunla katılırım
Ruhum cabuk sıkılıyor benim ondan sürekli degişesim var üzerime yapışan bir avatarım olmadı hic böyle seviyosan kalsın kuzum sıkma canınıyapışmış efserim olmoyooo kaldırıyorum yine geri dönüyorummm beceremiyorum ayrılamıyorum bu avatardan
lütfen şu avatarla ilişkimi kes lüttfiiin diyirimmmm
hehe seve seveeDionee çucuuuum olur musun?
Anne kız kombinini kabul ediyorum o vakithehe seve sevee
cok basarılı oluruz boyum kadar kızım var ama fıtımm dersınAnne kız kombinini kabul ediyorum o vakit
Uuuu beybiiicok basarılı oluruz boyum kadar kızım var ama fıtımm dersın
ay ben hiç sevmiyorum insta da satılıyor anne kız kombinler beni sarmıyor.Uuuu beybiii
Ben kışın daha çok etek elbise giyerim :)Kazak pantolon yaptığımıza göre kazak etek yapalım çok yarıtıcı kışında etek hiç giyilmior
elbise bende kışın giyiyorum özellikle çizme ile yazın daha rahat eteklerBen kışın daha çok etek elbise giyerim :)
Değiştim değiştim olmadı efserim yine döndüm dolaştım bunda karar kıldım bende gittim imza değiştimmRuhum cabuk sıkılıyor benim ondan sürekli degişesim var üzerime yapışan bir avatarım olmadı hic böyle seviyosan kalsın kuzum sıkma canını
Şu imzaları bi açayım dedim, bir de ne göreyim senin imzanda..hehe seve sevee
Bir önceki avatarına o kadar alışmışım ki bu bir tuhaf geldi banaAnne kız kombinini kabul ediyorum o vakit