- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Az gelmiş yineay buraya anca sıra geldi forumu bi açtım 91 bildirim gelmiş
bencede sınırlı olması daha iyi ne kadar sınırlı olursa o kadar adil eşit olur canım.
Ben zaten burağı beğenmiyirum yakışıklı diyip duruyorlar neresi yakışıklı allassenŞu imzaları bi açayım dedim, bir de ne göreyim senin imzanda..
Buraaak
Feraceli fahriye görmesin dioeeee
Bu da klasik avatarım, dönüp dolaşıp illa ki buna geliyorum yine :)Bir önceki avatarına o kadar alışmışım ki bu bir tuhaf geldi bana
kız ben dini yorum olsun diye şey etmemiştim neyse ki mune konu dışı yorum yapmak yasak diye mesaj attıAz gelmiş yinebiri yoksa profiline mi dadandı
Kendine dikkat et fistik :)bugün son yarın eğitime katılıyorum 10 gün yokum akşamdan akşama ancak girerim evimde olmıycam
Dini yorumlar ve konular yasak tatlimmmm mune abla yazmis zaten. Sen gelene kadar ozel mesaj sayisin bir 100 u bulur herhalde :)kız ben dini yorum olsun diye şey etmemiştim neyse ki mune konu dışı yorum yapmak yasak diye mesaj attıbileydim yazmazdım özelden mesaj yağmuruna tutuldum
Digeride iyiydi buda guzelBu da klasik avatarım, dönüp dolaşıp illa ki buna geliyorum yine :)
Iyi bari dione kiskanmiycakBen zaten burağı beğenmiyirum yakışıklı diyip duruyorlar neresi yakışıklı allassen
Yorgun ve sinirliiiIyi bari dione kiskanmiycaknasilsin fahriyemmmm
Sevmedigin bir insamla ayni ortamda olmak hakikaten can sıkıcı olur. Git bizmez seninYorgun ve sinirliiiKurstayım suan ve kurshocamla hiç anlaşamıyorum çok sinir bi kadın
Mutfak masası için örtü başlıcam margam kanaviçeden Sen napıyon margisimSevmedigin bir insamla ayni ortamda olmak hakikaten can sıkıcı olur. Git bizmez senin
Bugun kursta ne yaptiniz fahriyeeeeee
Mutfak masası için örtü başlıcam margam kanaviçeden Sen napıyon margisim
İyi yaptın bende annem geldiğinden beri yemek yapmıyorumAnneme yardim ediyorum :) yemek konusundaaasebze yikama kesme islemleri ve corbayi hallettim bana musade diyip kactim fahriyeeee
Kiz sen orduya yemek yapar gibi ksc vesit yemek cikariyordunnn sen kadar olabilsem ah ahİyi yaptın bende annem geldiğinden beri yemek yapmıyorumGeberdim zaten
Ayy olma be boşver yek yapsanda ağzınla kuş tutsa da uaranamazssınKiz sen orduya yemek yapar gibi ksc vesit yemek cikariyordunnn sen kadar olabilsem ah ah
18 Aralık 2015 23:07 bitecek kakomyarışmaa bittimi canlarr..