- 9 Ocak 2015
- 19.112
- 79.539
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bendede hiç yokKalmadı kız ciddiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede hiç yokKalmadı kız ciddiyim
Hayatım benim profil hep açık buyur gel beklerimŞimdi çıkıcam, akşama doğru burdayım S siradanuye ile akşam bence duvarını açık tutun emi
Görüşürüz öptümTamam aksam görüsüriz
Valla mı kameralar nerde el sallayımNasıl anlamazsın olayın baş kahramanı sensin ya hahaha
ikili olursa sınırlanır ama daha iyi olur gibi tek parça yapınca daha özgür kombinler olur gibiSence ikili tema mı olsun yoksa tekli mi
herkesin kızı yok ki bu pek olmaz gibiHımmm.. Bunu da not ettim,ama bunu konuşmam lazım yönetimle :)
Benim bir tane bile eteğim yok ki..Kazak pantolon yaptığımıza göre kazak etek yapalım çok yarıtıcı kışında etek hiç giyilmior
O olmasın zaten ya..Şimdiden söyleleyim yılbaşı konsepti olmayacak , yani ben yapmayı düşünmüyorum, geçen sene en az katılım o konseptte olmuştu zaten tarih olarak da yılbaşına uymayacak :)
Deri hiç ama hiç sevmiyorum.. Ondan da bir şey çıkmaz bendenderi olsun yani en az bi ürün deri konseptli ceket etek tayt fark etmez.
sen fikir ver benim eteğim var ama yazın giyiyorum sıcakta kot çekilmiyo yapış yapış gibi oluyor :)) kışın hiç etek giymemBenim bir tane bile eteğim yok ki..
O olmasın zaten ya..
Deri hiç ama hiç sevmiyorum.. Ondan da bir şey çıkmaz benden
hiç kalem eteğim yok benimde :)Kalem etek fikri güzelmiş. İki tane kalem etek aldım ama ikisini de hiç giymedim. Giyeceğimi de sanmıyorum. yarışma olursa giyerim heheh
Belli bir renk olabilir mesela, o renk ağırlıklı kombin yapılabilir.sen fikir ver benim eteğim var ama yazın giyiyorum sıcakta kot çekilmiyo yapış yapış gibi oluyor :)) kışın hiç etek giymem
burda cogu evlı degıl onlar napacakBebek ya da çocuk giyim olur mu? Ya da anne kız kombin
Dionee çucuuuum olur musun?burda cogu evlı degıl onlar napacak
marga bunu not alsın olabilir aslındaBelli bir renk olabilir mesela, o renk ağırlıklı kombin yapılabilir.
Amaç zaten herkesin aynı derecede temadan sapmaması kuzum :) her birini not ediyorumm fikirleriniz için çok teşekkürlerikili olursa sınırlanır ama daha iyi olur gibi tek parça yapınca daha özgür kombinler olur gibi
Yinede not aldım :)herkesin kızı yok ki bu pek olmaz gibi
Benim bir tane bile eteğim yok ki..
O olmasın zaten ya..
Deri hiç ama hiç sevmiyorum.. Ondan da bir şey çıkmaz benden
Kalem etek ben ofis şıklığa çok uygun buluyorumKalem etek fikri güzelmiş. İki tane kalem etek aldım ama ikisini de hiç giymedim. Giyeceğimi de sanmıyorum. yarışma olursa giyerim heheh
Evet olabilir :) Ama atıyorum yine bir sınırlandırma getirmemiz gerekir.Belli bir renk olabilir mesela, o renk ağırlıklı kombin yapılabilir.