- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Not ettimKalem etek yaz bi kenara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Not ettimKalem etek yaz bi kenara
Çok dinlemiyorum zati arada evet ya herkeş öyle diyor öyleyimde türl sanat müziği falan dinliyorum karman çorman müzik zevkim benimFahriyem, sen bana çok romantik geliyorsun pek rap dinleyecek hava yok gibi sende
Hımmm.. Bunu da not ettim,ama bunu konuşmam lazım yönetimle :)Bebek ya da çocuk giyim olur mu? Ya da anne kız kombin
Bak doğru bildim bu soğuk esprilerin altında çok romantikaaaa bir hatun vaaaaarÇok dinlemiyorum zati arada evet ya herkeş öyle diyor öyleyimde türl sanat müziği falan dinliyorum karman çorman müzik zevkim benim
Evet ben sölemem ayyy evet bulursam bi şairle evleneçemBak doğru bildim bu soğuk esprilerin altında çok romantikaaaa bir hatun vaaaaar
Ayrıca geçen gün doğru demişsin, benim profilde kartal resmi vardı , ondan görmemişin
Ne söylemezsinEvet ben sölemem ayyy evet bulursam bi şairle evleneçem
Yalan söylemem sen ne anladın?Ne söylemezsin
Doğru anlamışım ama ben gördün biliyorum kandırmıyorsun beni dimi ama ben seni gördüysem sende beni görmüşündür mutlakaYalan söylemem sen ne anladın?
Görmemiştim aklımada gelmemiş resim at demek sinirlenme hemen yaDoğru anlamışım ama ben gördün biliyorum kandırmıyorsun beni dimi ama ben seni gördüysem sende beni görmüşündür mutlaka
Hayırdır neye dayanamadın margamS siradanuye dayanamadım izabelim
Bak bak bak bilmemezlikten geliyooooo siz varya siz kaçın ikiniz benden Feraceli fahriye ileeeHayırdır neye dayanamadın margam
Ben sinirlerimi aldıralı 2 ay mı ne oluyoGörmemiştim aklımada gelmemiş resim at demek sinirlenme hemen ya
Bananeee yaaaa ven senden kaçmıcam sülük gibi yapışçam bende kolay kolay kurtulamazssınBak bak bak bilmemezlikten geliyooooo siz varya siz kaçın ikiniz benden Feraceli fahriye ileee
Bu alınmış hali yaniBen sinirlerimi aldıralı 2 ay mı ne oluyo
Şimdi çıkıcam, akşama doğru burdayım S siradanuye ile akşam bence duvarını açık tutun emiBananeee yaaaa ven senden kaçmıcam sülük gibi yapışçam bende kolay kolay kurtulamazssın
Bişey anladiysam zenci oluyum gene anlamadımBak bak bak bilmemezlikten geliyooooo siz varya siz kaçın ikiniz benden Feraceli fahriye ileee
Kalmadı kız ciddiyimBu alınmış hali yani
Tamam aksam görüsürizŞimdi çıkıcam, akşama doğru burdayım S siradanuye ile akşam bence duvarını açık tutun emi
Nasıl anlamazsın olayın baş kahramanı sensin ya hahahaBişey anladiysam zenci oluyum gene anlamadım
Yaaaa ne şifreli yaziyonuuuz