- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yeni yarışma duyurusu nasıl yapılıyor? KaçırmayımNeden olmasın :) bu fikrinizi değerlendirmeye alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yarışma duyurusu nasıl yapılıyor? KaçırmayımNeden olmasın :) bu fikrinizi değerlendirmeye alıcam
Bunu da not ettim başka başkaaaderi olsun yani en az bi ürün deri konseptli ceket etek tayt fark etmez.
Rap kötü birşey değilkiSen bana nasıl rapçi dersin
Yeni yarışma duyurusu nasıl yapılıyor? Kaçırmayım
Yukarıda üst panelde forum albümler ürün inceleme yazan kısımda yarışmalar adlı bölüm var oraya duyuruyu koyacağız :)Yeni yarışma duyurusu nasıl yapılıyor? Kaçırmayım
Spor kombinlerde olabilir margiiş yada kalem etekle kombinler falanBunu da not ettim başka başkaaa
Evet , zaten yemek yarışmasıyla aynı gün başlamamız lazımyılbaşı olmaz zaten ay biter o zamana kadar
Biliyorum kötü olmadığınıRap kötü birşey değilki
yemek yarışmasında en tepeye banner gibi bir şey ekliyorlar ödüllü yarışma diye bunda niye yok :))Yukarıda üst panelde forum albümler ürün inceleme yazan kısımda yarışmalar adlı bölüm var oraya duyuruyu koyacağız :)
Bunuda not ettim , peki bu şekilde ikili mi olsun konseptlerimiz, yada bu yarışma ikili oldu diğeride tekli mi olsa acaba bir öyle yaaprız bi böyle sizcee ?Spor kombinlerde olabilir margiiş yada kalem etekle kombinler falan
Bende çok severim evde abimle açıyoruz rap muzik berelerimizi takıp tuhaf tuhaf dans ediyoruzBiliyorum kötü olmadığını
Bencede tekli olsun daha yaratıcı oluruz belkiBunuda not ettim , peki bu şekilde ikili mi olsun konseptlerimiz, yada bu yarışma ikili oldu diğeride tekli mi olsa acaba bir öyle yaaprız bi böyle sizcee ?
Olcak olcak ,kazen abi müsait değildi az önce konuştum, merak etmeyinyemek yarışmasında en tepeye banner gibi bir şey ekliyorlar ödüllü yarışma diye bunda niye yok :))
Ya ben senelerdir dinliyorum ama hiç öyle şeylerim yokBende çok severim evde abimle açıyoruz rap muzik berelerimizi takıp tuhaf tuhaf dans ediyoruz
Bencede tekli olsun daha yaratıcı oluruz belki
Demekki bizde bi imalat hatası varYa ben senelerdir dinliyorum ama hiç öyle şeylerim yok
süper o zamanOlcak olcak ,kazen abi müsait değildi az önce konuştum, merak etmeyin
Fahriyem, sen bana çok romantik geliyorsun pek rap dinleyecek hava yok gibi sendeDemekki bizde bi imalat hatası var
Kalem etek yaz bi kenaraŞimdiden düşünüyorum ne olabilir diye
Sence ikili tema mı olsun yoksa tekli misüper o zaman