- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok dinlemiyorum zati arada evet ya herkeş öyle diyor öyleyimdeFahriyem, sen bana çok romantik geliyorsun pek rap dinleyecek hava yok gibi sende
Hımmm.. Bunu da not ettim,ama bunu konuşmam lazım yönetimle :)Bebek ya da çocuk giyim olur mu? Ya da anne kız kombin
Bak doğru bildim bu soğuk esprilerin altında çok romantikaaaa bir hatun vaaaaarÇok dinlemiyorum zati arada evet ya herkeş öyle diyor öyleyimdetürl sanat müziği falan dinliyorum karman çorman müzik zevkim benim
Evet ben sölememBak doğru bildim bu soğuk esprilerin altında çok romantikaaaa bir hatun vaaaaar
Ayrıca geçen gün doğru demişsin, benim profilde kartal resmi vardı , ondan görmemişin
Ne söylemezsinEvet ben sölememayyy evet bulursam bi şairle evleneçem
Yalan söylemem sen ne anladın?Ne söylemezsin
Doğru anlamışımYalan söylemem sen ne anladın?
Görmemiştim aklımada gelmemiş resim at demekDoğru anlamışımama ben gördün biliyorum kandırmıyorsun beni dimi ama ben seni gördüysem sende beni görmüşündür mutlaka
Hayırdır neye dayanamadın margam
Bak bak bak bilmemezlikten geliyooooo siz varya siz kaçın ikiniz bendenHayırdır neye dayanamadın margam
Ben sinirlerimi aldıralı 2 ay mı ne oluyoGörmemiştim aklımada gelmemiş resim at demeksinirlenme hemen ya
Bananeee yaaaa ven senden kaçmıcam sülük gibi yapışçam
Bu alınmış hali yaniBen sinirlerimi aldıralı 2 ay mı ne oluyo
Şimdi çıkıcam, akşama doğru burdayım S siradanuye ile akşam bence duvarını açık tutun emiBananeee yaaaa ven senden kaçmıcam sülük gibi yapışçambende kolay kolay kurtulamazssın
Bişey anladiysam zenci oluyum gene anlamadım
Kalmadı kız ciddiyimBu alınmış hali yani
Tamam
Nasıl anlamazsın olayın baş kahramanı sensin ya hahahaBişey anladiysam zenci oluyum gene anlamadım
Yaaaa ne şifreli yaziyonuuuz