- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ya uğraşsam aslında şop la arkaya bi manzara ışık falan ahahaönceden hazırlanalım belli olursa hatta resim çekilecek saatleride seçmek lazım
ya uğraşsam aslında şop la arkaya bi manzara ışık falan ahaha
Ya ben 4degil 3 tane biliyorummmmmm birde ufakligi biliyordum yavvbbb resimlerde falan gormustummm 17 diyinca gozlerimi actimmmmNe çabuk unuttun Margam, geçen sene söyledim yaO zaman 16 ydı Zayıf kalmamın formülü çocuklar Cildimi çöktürmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum Her yedidiğim meyveden yüzüme de sürüyorum Elma, çilek, salatalıkları soyduktan sonra yüzüme yapıştırıyorum Balla süt kaymağını da es geçmeyeyim
Sana gerek yok MaşaAllah biblo gibisin
Guzel sonuclarla donersin aramiza insallahben çok takım almam alt üst ayrıdır çoğunluk üstte bordo mavi pembe siyah tonlar açıklı koyulu altta her renk vardır dantelli kırık beyaz sanırım niyeyse beyaz yakıştırmıyorum kendime ama tikka nın gösterdigi çok güzel alasım geldi :
ederim canım çarşamba çıkacak sağ ol canım
Büyüğünü gözden kaçırmışsın demek kiYa ben 4degil 3 tane biliyorummmmmm birde ufakligi biliyordum yavvbbb resimlerde falan gormustummm 17 diyinca gozlerimi actimmmm
Vuslattan guzellik sirlari demek haaaaaaaa
valla kız hemen doluyor bende anlamıyorumkk ma bin küsür gelmiş ya eşim kükredi resmen of bişide almıyorum hiç nasıl oluyo anlamıyorum
Hocam benim o hihya tikkada var beni düzenli olarak görenama kıymetini bilirim ben senin senin yerinde ayrı
anketçi margaGuzel sonuclarla donersin aramiza insallah
Beyaz candir
Ay anket mi acsak ne yapsak
Dolabinizda en cok hangi renk camasir var diyee ahaha
Kuzum daha sen 18 yasinda gibi duruyorsunBüyüğünü gözden kaçırmışsın demek ki
Hocam benim o hihmasallahin var seninnnnn sadece formda kalmak icin cabala yeter
Anket bizim isimiz ahahahaanketçi marga
senin gibi olamam ama olsun
Kahveee icelimmm gell :)Büyüğünü gözden kaçırmışsın demek ki
hayır geçen ay 600 dü tamam dedim kk kullanmıycam nakit harcıycam bu sefer hem nakit gitti hem bin gelmiş ee bi tek bende kart yokki eşimde de var artı faturalar ay zor valla hayat pahalı iki ay öncede çorlu ya taşındım burası hepten pahalı gibivalla kız hemen doluyor bende anlamıyorumbenim bine çıkmıyor ama senin çocuk falanda var şimdi ona bişeyler alsan kendine alsan yiycek falanda alsan eşinede alsan tamam zaten hayat çok pahali
En guzelo nakit harcamakhayır geçen ay 600 dü tamam dedim kk kullanmıycam nakit harcıycam bu sefer hem nakit gitti hem bin gelmiş ee bi tek bende kart yokki eşimde de var artı faturalar ay zor valla hayat pahalı iki ay öncede çorlu ya taşındım burası hepten pahalı gibi
Guzel sonuclarla donersin aramiza insallah
Beyaz candir
Ay anket mi acsak ne yapsak
Dolabinizda en cok hangi renk camasir var diyee ahaha
farkettimAnket bizim isimiz ahahahaduvar resmimde kotuluk bizim isimiz yaziyo fark ettin mi
demekki pahalı orası olabilir yani semtten semte farkediyor vallahayır geçen ay 600 dü tamam dedim kk kullanmıycam nakit harcıycam bu sefer hem nakit gitti hem bin gelmiş ee bi tek bende kart yokki eşimde de var artı faturalar ay zor valla hayat pahalı iki ay öncede çorlu ya taşındım burası hepten pahalı gibi
Yok o kadar da değil MargamKuzum daha sen 18 yasinda gibi duruyorsun
Kiskandim yaaaaaa
Bence en cok beyaz cikar sonra siyah en az da kirmizi cikaraç aç valla benim geneli pembe ağırlıklı sanırım yakıştırıyorum