- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
En guzelo nakit harcamak
Gorcez bak sorucaz herkese kac yasinda duruyorsun gelen yorumlara birlikte bakcaz bildigin 18 20 yas yaaaaaYok o kadar da değil Margam
Gozluklerin yakiyor kankitamam yeter cilveleştiğiniz birazda bana iltifat edin hadi bekliyorum
ahhhhhhhhhh bilmez miyimGozluklerin yakiyor kanki
En cok yemehe mi harcamissindir yoksa kiyafet kozmeti alisveris falan mi ?şu trt de para durumu diye bi program var hiç denk geldi mi bilmiyorum geçen aydan başladım her şeyi bi deftere not ediyorum bu ay bakıcam neye ne kadar harcıyoruz çünkü şu an bilmiyorum biri sorsa cevap veremem öyle gidiyo paralar
aslında normal ama ben eşmle bi yıl ayrı yaşadım şehir değiştirmemek için ame bu yıl değiştirdik adam tek yaşamaya alışmış masraflar azdı tabifarkettim
demekki pahalı orası olabilir yani semtten semte farkediyor valla
Insana bildigi bisiyi soyleyincede iltifat olmuyor gibi geliyor yavahhhhhhhhhh bilmez miyim
evet bu olmadıInsana bildigi bisiyi soyleyincede iltifat olmuyor gibi geliyor yav
aslında normal ama ben eşmle bi yıl ayrı yaşadım şehir değiştirmemek için ame bu yıl değiştirdik adam tek yaşamaya alışmış masraflar azdı tabi
İçelim kuzumKahveee icelimmm gell :)
Bak yine Nevoşu attı ortayaGorcez bak sorucaz herkese kac yasinda duruyorsun gelen yorumlara birlikte bakcaz bildigin 18 20 yas yaaaaa
Offf nevo gibi durman lazim seninde
sanırım en çok yol parası ve kitap alışverişi kırtasiye olmuş ist a çok gidip geldim bi de kuzenin nişanı vardı kıyafet falan aldım ee bu kadar şeye az bile gelmiş aslındaEn cok yemehe mi harcamissindir yoksa kiyafet kozmeti alisveris falan mi ?
Benim kart varken ben en cok yemege harciyordum
Dur o zaman biraz dusuneyimevet bu olmadı
Ben ilk uye oldugum zamamda nevosla ugrasiyordumİçelim kuzum
Bak yine Nevoşu attı ortaya
Biz kadinlar alisverisi ne kadar cok seviyoruz yaaaas
sanırım en çok yol parası ve kitap alışverişi kırtasiye olmuş ist a çok gidip geldim bi de kuzenin nişanı vardı kıyafet falan aldım ee bu kadar şeye az bile gelmiş aslında
Ben ilk uye oldugum zamamda nevosla ugrasiyordum
Bak yillar gecti yine ugrasiyorum
Yine ugrasicammmmihtiyar o burada cilek festivali oluyor cilekleri topliycam nevoya kargolayacagim yuzunu koysun ahahaha
Kiz ozel mesajda gordum ruj rengin cok guzelmis.farkettim
demekki pahalı orası olabilir yani semtten semte farkediyor valla
Birazdan gelcek haşliycak beni nolursun koru bebi vuslatimmmm
Kiz ozel mesajda gordum ruj rengin cok guzelmis.
Ben daha yeni gordum o mesajlari ya
Ben sirayla bakiyorummmm ozel mesajlara biriktirip bakmasi daha iyi oluyooofarkettim kafan yoğun dedim ya ondan birdaha söylemedim yani