- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bebem çok tatlısın senn yabu kabiliyetimi başka zaman sevgili marga dostuma kullanicam o zaman
ahhaaHahahahahacidden çok iyi tanıyorsun boğaları
Bel ki aramızda hiç buradan çıkmıyordurVar ya 8 numara şu an bize bakıp pis pis sırıtıyor kesin.. Ya da çok cool, hiç gelip de bakmıyor.
Bebem çok tatlısın senn yaakşam akşam iyi güldürdün beni
Ay evet bu özellik bendede var hiç susmamahhaayine anlaşıyoruz
bide telde çok konuşur gerçi annemde öyle geçen kahvaltı yaparken aradı 45 dk konuşmuşuz çay soğudu
Ahaa buldumm. 8 numara margaaBel ki aramızda hiç buradan çıkmıyordurolaya merak katmak gibisi yok
ama ben sonuçları göremiyorum kiKuralları unutmayalım
- '' Ay bu kadar oy almışım , hiç oy alamamışım gibi'' rakamsal değerlerle anlaşılabilecek mesajları lütfen kibleyiniz.Uyarılar yapılacaktır bir kere daha tekrarlanırsa diskalifiye edilecektir.
Sen hep böyle enerjik ol gerçi senin sinirli haline hiç denk gelmedim yada mutsuz halinesana borçluyum bu enerjiyi
Offf şuan onun yerinde olsam birinciliği faln bosveriratlardim ortayaVar ya 8 numara şu an bize bakıp pis pis sırıtıyor kesin.. Ya da çok cool, hiç gelip de bakmıyor.
Kendisi çok kuğul birine benziyor. Bence bizi hiç takmıyorBel ki aramızda hiç buradan çıkmıyordurolaya merak katmak gibisi yok
Görsek bile belli etmeyelim hatırlatayım dedim tatlımama ben sonuçları göremiyorum ki
Kendisi çok kuğul birine benziyor. Bence bizi hiç takmıyor
Hayır bana bir mesaj gelmedi hangi konu linki tikka ?O değil de KadınlarKulübü neden bdv konusunu özel mesaj atıp haber verdi anlamadım. Size de geldi mi mesaj?
Doğru genel olarak pozitifimSen hep böyle enerjik ol gerçi senin sinirli haline hiç denk gelmedim yada mutsuz haline
Evet hatırlıyorum onuHatırlıyor musun geçen yarışmalardamillan katılmıştı yarışmaya ( saygılar millancım )
Kız başarılar diledi çıktı gitti
Bir daha topiğe uğramadı
Birinci olmuştu ahahaha spor şıklıkta
iki oyun var :)) kullan sonrada bize de kim önde12 numaranın fiziğini sevdim sıkı bi vücudu var ve yuvarlak hatlı