- 16 Aralık 2015
- 182
- 1.633
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Başarılar herkeze hak eden kazansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık olsun canım benim :) nasılsın ?Huy Meselesi oyuumu kullanırken bir hata yaptım 5 ve 8 e verecekken 9 yapmışım sonra 8 oyları almış götürmüş alla neydi ki bu 8 diye bi döndüm öyle anladım :) yanlışlığı sağlık olsun herkese başarılar
Ben oy değiştirme hakkı vermiyorum anket açarken geçen yarışmada kazen değişiklik yapmıştı.Oy değiştirme olacak mi ilerleyen günlerde? Ben bir oyumu değiştirmek istiyorum. Hata yapmışım.
İnşallah canım isim düşündünüz müYarıladık yolu, tamamlayabiliriz sagsaglim insallah :)
sayende fahriyeyi sever oldum artık yaaaa şu gülüşe bak
1 Şubat 2016 09:26 da sona eriyor canımYarışma pazartesi günü bitecek değil mi :)
Ne mutlu banaaasayende fahriyeyi sever oldum artık yaaaa şu gülüşe bak
sen her zaman kitap okuyorsun ki sanki yeni başlamışsın gibi yazmışsın bilmediğim bir şey söyleeyok ya hişç öyle değil unutmuşum az yarışmayı bu aralar kitap okumaya verdim kendimi ondan
Tamam tatlım heyecan dorukta :)))1 Şubat 2016 09:26 da sona eriyor canım
Özel mesajı gördüm görmedim sanıpta gönül koyma banaNe mutlu banaaa
Bende oyumu kullancam şimdiTamam tatlım heyecan dorukta :)))
Himmm kullan bakalımBende oyumu kullancam şimdi
Eskiden bana ooo surekli geziyorsun derdin firarsın derdin şimdi senin yüzünü gören cennetlikTarzi tarzima uygun 10 nümeroooo
Kizlar hepiniz supersiniz yine kacirdm yarismayi
Kız icimimi okudun suan aklımdan o geciyordu eferiin. Şöyle ince düsenecen sık dokuyacan eferinÖzel mesajı gördüm görmedim sanıpta gönül koyma bana
Anca bitti işlerim daha yeni girebildim
oh iyi yırttım o vakit bir ay sonra cevap verebilirim sorduğun sorulara aahhahahKız icimimi okudun suan aklımdan o geciyordu eferiin. Şöyle ince düsenecen sık dokuyacan eferin
çok zor çoook karar veremiyorum en iyisi biraz daha beklemekHimmm kullan bakalım