- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet bu ara başımın derdi,vermeye çalıştıkça alıyorum
totodan konuşurken resim at deyince şüphelendimAllah seniKız yok yüzün kameraya dönük olandan
Sen napiyon bakim bu saatte burda
İnşallah,evet ugrayamiyorum malesef çünkü ders çalışıyorum pek vaktim olmuyor çocukta olunca zor oluyor.Ahh ahh aynen aynen. Insallah verebiliriz. Ne de guzel olur..
Artik sohbete de ugramiyorsun? ;-))
İnşallah,evet ugrayamiyorum malesef çünkü ders çalışıyorum pek vaktim olmuyor çocukta olunca zor oluyor.
Hiçbir fikrim yok :)Yok be canim ne işim olur benim amaaan
Buna da katilacak misin?
Evet:) Bu saatlerde ancak kafa dinlemeye vakit bulabiliyorumSen napiyon bakim bu saatte burdaçoluk çocuğu yatirdin nettemi takiliyosun
Aa çok geçmiş olsun tatlim,şimdi nasilsinEvet:) Bu saatlerde ancak kafa dinlemeye vakit bulabiliyorumDün gece de rahatsızdım sabaha kadar uyuyamadım, sonra gündüz uyuyunca daha uyku hali de yok gözümde
Hiçbir fikrim yok :)
Sağol canım, iyiyim şimdiAa çok geçmiş olsun tatlim,şimdi nasilsin
Yedin dondurmalari ondan oldu dimi,itiraf etSağol canı, iyiyim şimdiBiraz boğazım acıyor sadece:)
1 ay miAa evet dogru tabi. Kpss ye hazirlaniuordun degil mi? Allah kolaylik versin. Ben de 1 ay banlanmistim yeni geldim zaten
Haha:))) Yok Harbim dondurmayı her zaman yiyorum dokunmuyorYedin dondurmalari ondan oldu dimi,itiraf et
Ayy o da çok kötü oluyo yaHaha:))) Yok Harbim dondurmayı her zaman yiyorum dokunmuyorİstifar etmekten acıyor boğazım
Aynen canımAyy o da çok kötü oluyo yamideni mi üşüttün acaba
1 ay mineden di cem ama,ben hiç banlanmadim daha,ne kadar usluyum :)
Ahh yaaa havalar zaten muhalefetli niye suya girdin canm benmAynen canımBir de ben inatla tutmaya çalışıyorum sonrası kötü oluoyor diye: ( Dün balkon yıkamıştım su da soğuktu bayağı, ondan oldu herhalde canım: (
Ucu bucağı olmayan bi kombin canımOffff kot kombin ne olurki
Ben pek giymiyorum