- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Yok kız benim aklımın ucundan geçmedi şahsen birincilik ama zevkli oluyormuş katılmak.. Ben sen de katılacaksin sanmıştım.Ama ben sen 1.olursun sanmistim. Banliydim ama takip ediyordum. Cunku cok rahat cok hostun ama saglik olsun artik ;-)
Yok kız benim aklımın ucundan geçmedi şahsen birincilik ama zevkli oluyormuş katılmak.. Ben sen de katılacaksin sanmıştım.
Karar vermek için çok zaman var. İlk yarışmada 2. Olmuştum ama bunda sonuncu oldum sanırım,hiç bakmadım o derece yani
Bencede habibtemArbimmmm herkesi havaya sokuyorrr bu margaaa ama katilma ne yokcostur milleti margaaaa
PapatyaammmHayırlı olsun Margam
Sondan 2. eklediğin pantolonu dün sipariş etmiştim
Yok kuzum daha katılmıcaam yeter:)Papatyaammmsenden mi katiliyorsun tatliskom
Koca totomla deviririm burayi benYok kuzum daha katılmıcaam yeter:)
Sen katıl
Ahaha tesekkurederim :))) bu iltifat iyi geldi ,bu ara kilo vermek için ugrassamda, kilolarımi iyi kamufle edebildiğim için mutlu oldumValla fotoda hic çocuklu evli bir bayan olarak gorunmuyordunuz sayin matematikcim. Baya genc gorunuyordunuz masallah diyorum
Görmeden inanmam, atıyorsundur sen:))Koca totomla deviririm burayi ben
Ahaha tesekkurederim :))) bu iltifat iyi geldi ,bu ara kilo vermek için ugrassamda, kilolarımi iyi kamufle edebildiğim için mutlu oldum
Totomun muuuuGörmeden inanmam, atıyorsundur sen:))
Özelden atsana resmini merak ettim
Allah seniTotomun muuuuçok ayip
Evet bu ara başımın derdi,vermeye çalıştıkça alıyorumHahaha valla bu kilo herkesin sorunu sanirim
Ayrica iltifat degil gerçekler efenim ;-)