- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aa sen görmedin mi harbiyiAllah seniKız yok yüzün kameraya dönük olandan
Çocuklar balkona çıkmak istedi balkonda pisti yıkayım dedim ben de:) Nane limon içtim bugün canım birazdan içerim yineAhh yaaa havalar zaten muhalefetli niye suya girdin canm benmsıcak su tulumlari var ya,ayağının altına koy. Sıcak şeyler iç, düzelir inşallah
Gece olunca dertler azarmış yaÇocuklar balkona çıkmak istedi balkonda pisti yıkayım dedim ben de:) Nane limon içtim bugün canım birazdan içerim yineHafiften mide ağrısı vurmaaya başladı yine, gündüz yoktu: (
Tabi ölede evde hazırda iki parça kot pantolon var onlarda olmaz acil alışverişe çıkmam lazımUcu bucağı olmayan bi kombin canım
Çeşit çeşit kot lar var çeşit çeşit kombinliycegin şeyler var
GörmedimAa sen görmedin mi harbiyi
Kv gelseydi ağrıyı hissetmezdinGece olunca dertler azarmış yabende adet oldum kasıklarm agriyo
Daha çoook zaman var alırsın alrsinnTabi ölede evde hazırda iki parça kot pantolon var onlarda olmaz acil alışverişe çıkmam lazım
TerbiyesizGörmedimResmini gönder dedim ama göndermedi
Saçlarindan bir tel aldım habarin var mı yar yarGece olunca dertler azarmış yabende adet oldum kasıklarm agriyo
Canım regl sancısını maydonoz hafifletiyor, evde varsa saplarıyla beraber yeGece olunca dertler azarmış yabende adet oldum kasıklarm agriyo
GörmedimResmini gönder dedim ama göndermedi
Dur kız deme öyleTerbiyesiz
Hemşom herkese kendini göstermiyorTerbiyesiz
Saçlarımı rahat bırakınSaçlarindan bir tel aldım habarin var mı yar yar
Yavaş ye hemşom elinden almayacağız
Buyur papatyam benim resmim
Hemen dedikoduyu görünce koş gel emiHemşom herkese kendini göstermiyor
Neden genele koydun kaldıramazsın da artık
Buyur papatyam benim resmim
Tabi kambersiz düğün olur muHemen dedikoduyu görünce koş gel emi
Ben kendimi garantiye alayimdaYavaş ye hemşom elinden almayacağız
Ask olsun,beni begenmedin miii