- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Harbi bugün bana olanları sana anlattı mıÇok hoşsun ya
Kapmış beni erkenden, mecburen onun sözünü dinliyorum
Tamam bana uyarAllah Gözünü doyursun
Gidip yeni kategori için güzel birşey bulayım da eşitlenelim
Hıı AnlattıHarbi bugün bana olanları sana anlattı mı
ıhhhh kotta olmaz,ben kısayım,güzel durmaz kot bende,neyse artık bir daha ki yarışmaya artık,millette fizik var anacım
yooo hayır sadece uzun boylulara yakışmıyor tabiiki hatta böyle bir yorum geleceğini de biliyordumNiyeymiş o. Sadece uzun boylulara mı yakışıyor kot.
Bu ara güzel bi kot alasım vardı belki yetişirrim :)İçime doğmuştu kot kombini olacağı :) En sevdiğim kotumu yarışmada kullandım tüh :)
yooo hayır sadece uzun boylulara yakışmıyor tabiiki hatta böyle bir yorum geleceğini de biliyordumama şöyle de bir gerçek var ki,fiziği uzun ve zayıf olanlarda daha şık duruyor ve bu da oylamayı çok etkiliyor.
tamam pinolim gaza gelmene sevindim,yeni yarışmada seni de görmek isteriz tabii ki,hem tanışmış oluruzİlk atlayan da ben oldumGaza gelirim şimdi
tamam pinolim gaza gelmene sevindim,yeni yarışmada seni de görmek isteriz tabii ki,hem tanışmış oluruzbol şans
nasıl verdin,ne yaptın,ne yedin içtin,çabuk bize de söyleAnammm yeni kot almam lazım hemen. Kotlarım bol geliyor artık. 13 kilo verdim de
nasıl verdin,ne yaptın,ne yedin içtin,çabuk bize de söyle
ne güzel yazmışsın da,offf niye hiç gaza gelmiyorum yaaaaYiyip içmeden verdimDiyetisyene gittim canım. Bir de yürüdüm. Sırf incecik kotlara girebilmek için Herkes gözümün önünde yerken ben böyle bakıyordum Ama bak şimdi kot yarışmasına katılacağım
ne güzel yazmışsın da,offf niye hiç gaza gelmiyorum yaaaa
Belki kafama eserse ben de katılabilirim :)Bu ara güzel bi kot alasım vardı belki yetişirrim :)
Belki kafama eserse ben de katılabilirim :)
O muhteşem fiziğimden anladın tabi hemenSenin 3. Yarismaci oldugunu tahmit ettim vallahi tikka
O muhteşem fiziğimden anladın tabi hemen