- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ne oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycamBeni tanıyosan anlarsinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycamBeni tanıyosan anlarsinnnn
Azcık daha mı naz yapsamNe oldu sa kustun hadi soyle :) bak daha bavul hazirliycam
Bak yaaaa naz yapma soyle hadiiiAzcık daha mı naz yapsam
Beni unuttunBak yaaaa naz yapma soyle hadiii
Yanildin tabiii :)
suan romantızım kalmadı ıcımde margaTovbe tovbe o nasil laf ayip
hahaha ay olurmu yanlıs okumusunnVay vay vay margaya kus bana kusme diyorsun haaaa gorursun sen
kıskandı mı?Yarışmaya yolladığım kombin içime sindi derken erkek arkadaşıma da fotoğrafı attım yaptığı yorum beni düşündürdü, offf offf
Yok yok kıskanma değil, kombinle ilgili bir şeyi uyumsuz buldu. Bana göre uyumlu yaa bananekıskandı mı?
Senden iyi mi bilecek Kıskanmıştır da ondan demiştir oYok yok kıskanma değil, kombinle ilgili bir şeyi uyumsuz buldu. Bana göre uyumlu yaa banane
İnşallah yanılıyordur Olur da yarışmada bana onun yaptığı yorumun aynısını yapan olursa vayy be diyeceğim, demek adam biliyorSenden iyi mi bilecek Kıskanmıştır da ondan demiştir o
İnşallah yanılıyordur Olur da yarışmada bana onun yaptığı yorumun aynısını yapan olursa vayy be diyeceğim, demek adam biliyor
Yok yarışmaya katıldığımı bilmiyor ki, ona öylesine fotoğraf atıp sordum sence bununla bu olmuş mu diyeParayla birini kiralayıp o yorumu yaptırmasın burda
çok kurnazcaYok yarışmaya katıldığımı bilmiyor ki, ona öylesine fotoğraf atıp sordum sence bununla bu olmuş mu diye
Bizim topickten gidersen öyle olur.katılmak istedim aslında ama kilo aldım ondan çekiniyorum
aa aa aman erkek mılletı ne anlarmıs guzeldır guzelYarışmaya yolladığım kombin içime sindi derken erkek arkadaşıma da fotoğrafı attım yaptığı yorum beni düşündürdü, offf offf
senındeeAnneler gününüz kutlu olsun.