- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Goruyorum da banli goruyorum hep haha :)Buradan siyaset topiğine gel görürsün
Ya size de oluyor mu..
Ben pantolon giyinip cikarirken cok yoruluyorum en sevmedigim sey magazalarda pantolon giyip cikarmak
Siyah beyaz : ) degis artik su avatarini be kadin.. : )Oh iyi ypıyon kizzz
Ben sıcakta çıkmamaya çalışıyorum bide açık renk tercih ediyorum allahda sabrını veriyor geçiniyorum işdeBende oyleyim su aralar..
Hic bir sey yapasim gelmiyor havalardan herhalde..
Yazin napcaz o sicakta dimi..
Ne yapiim pekiiiiSiyah beyaz : ) degis artik su avatarini be kadin.. : )
Ay demi..Oluyor tabi olmaz mı? Bir de yerlere basmak zorunda kalmak çok itici
Oralar çok tehlikeliGoruyorum da banli goruyorum hep haha :)
Allah yardimcimiz olsun : ) ramazanda geliyor bir sey kalmadi ya gunler ne cabuk geciyorBen sıcakta çıkmamaya çalışıyorum bide açık renk tercih ediyorum allahda sabrını veriyor geçiniyorum işde
Sen hele bi evlen senide görürüm benHahahaha : )
Guzel avatatlarin varya senin onlardan bir tanesini koyabilirsin meselaaaaaaaNe yapiim pekiiii
Bizde tam tersi olur beni ezerSen hele bi evlen senide görürüm ben
Ay demi..
Hele indirim varsa acayip yogun oluyor
En guzeli sabahin korunde alisverise cikmak 12 den once yaniii :)
Evet dimi çok çabuk geçiyor inş bi ramazana daha kavuşucazAllah yardimcimiz olsun : ) ramazanda geliyor bir sey kalmadi ya gunler ne cabuk geciyor
Emin misin bunu gerçekten istiyo musunGuzel avatatlarin varya senin onlardan bir tanesini koyabilirsin meselaaaaaaa
Cok yogun oluyor evetHele bir marka var ki sanırsınız bedava veriyorlar. Öyle bir kalabalık yok. Perşembe pazarı gibi
Insallah Allah nasip ederse : )Evet dimi çok çabuk geçiyor inş bi ramazana daha kavuşucaz
Ya soruyor birdeEmin misin bunu gerçekten istiyo musun
Niye kız senin elinde maşa yokmuBizde tam tersi olur beni ezer
Niye kız senin elinde maşa yokmu
Ah margam benimde yokdu zamanında bu adam beni maşalı etti
Oda iş görür canım merak etme dilini sıkıştırırsınBenim elimde mutfak masasi olur o kadar