- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ay ne merak etcem aman yaOda iş görür canım merak etme dilini sıkıştırırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne merak etcem aman yaOda iş görür canım merak etme dilini sıkıştırırsın
Ozelde birine bakarken yakaladim seniEmin misin bunu gerçekten istiyo musun
Ayhh kime bakıyodumOzelde birine bakarken yakaladim seni
Immm birlikte olmus biriyle hamile olup olmamasiyla ilgili soru soran birine bakiyordun dogru muyumAyhh kime bakıyodum
Evet yaImmm birlikte olmus biriyle hamile olup olmamasiyla ilgili soru soran birine bakiyordun dogru muyum
Cok yogun oluyor evet
Benim kalabalik insan gorunce enerjim dusuyor
Sessiz sakin rahat rahat dolanip aradigini bulup cikacaksin magazadan oh
Aooooo cathy sahalara geri donuyorsun demek sevindimmmmmbuna katılcam galibaa
öncekine zaman bulamadım ama buna heveslendim hehe
Cok kabinli yerler daha rahat oluyor hakikaten..O değilde kabinlerde sıra beklemek çok yorucu
Evet ya
Madem korkuyosun yapma arkadaşım
Her seferinde korkuyo
sağol kuzuum dönüşüm muhteşem olacakAooooo cathy sahalara geri donuyorsun demek sevindimmmmm
Bundan önce korunmamis ella hapı sormuş profilinde bir sürü ben de yazık skinti ediyo kendine diye cevap verdim ordan muhabbet geliştiKorunmuyor mu
Ilac aldiysa icindeki kagidi okusun yan etkilerinde veya boyle duzensizlikler yapiyor mu arastirsin ya : )Bundan önce korunmamis ella hapı sormuş profilinde bir sürü ben de yazık skinti ediyo kendine diye cevap verdim ordan muhabbet gelişti
Şimdi yine ilişkiye girmiş ama korunmuş adeti bi gün geçmiş Hamile kalirmiymis
Madem korkcan her seferinde ya tam bilgi sahibi ol ya da yapma
Ben de havalardan gecikmistir öyle kolay degl dedim hem de korunduğu halde
Hadi bakalim beklemedeyimmm : )sağol kuzuum dönüşüm muhteşem olacak
Ne diyim kuzum anlatamiyorumIlac aldiysa icindeki kagidi okusun yan etkilerinde veya boyle duzensizlikler yapiyor mu arastirsin ya : )
yok kuzummm gormedim yaaa mapustaaa zor geciyo gunlerim en son icerik sildim diye cimbizladi munemmEvla kiz genelde senin buraya yazdigini gorup bit kac gun sonra topige girdigimde senin yazdigibi gorememek, bir de ustune seni banli gorunce " aha ne etnis yine bizim evla " diye yakinmalarda bulunuyorum ;biliyon mu
Zarari olur bunyesine ya..Ne diyim kuzum anlatamiyorum
Ella hapı zaten tüm düzeni alt üst eden bi hap
Adeti de hormonları da bozuyor
.. ama işte anlayabilene
Silme sende silmeeeeeeyok kuzummm gormedim yaaa mapustaaa zor geciyo gunlerim en son icerik sildim diye cimbizladi munemm
Ya bi işe kalkismadan önce insan arastirir neyin ne olduğunu ne gibi sonuçlar dogurcaginiZarari olur bunyesine ya..
Erkek korunsun yahu..
kiz silmede degil bi yanlis anlamam oldu kiza birqz saydirdim sonra hata olunca duzelttim diyimSilme sende silmeeeeee