- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben daha hic banlanmadimkiz silmede degil bi yanlis anlamam oldu kiza birqz saydirdim sonra hata olunca duzelttim diyim
be guzel el degmemis sana bebemmmBen daha hic banlanmadim
Ne diyosunuz da banlaniyosunuz çok merak ettimbe guzel el degmemis sana bebemmm
benim 5 6 olmusdur heralde
ben diyrum alismis kudurmustan beterdir diye
Ne diyosunuz da banlaniyosunuz çok merak ettim
Çocuk kombini derken nasıl mesela ? Yani sadece çocuk mu? Yoksa çocukla herhangi bir kişi mi ?Margammm kiz bide cocuk kombini yapalim yaaaaa
Sen giyyyy siyah giy bebeeemsiyah kot olur mu
evet cnm anne cocuk kombin hem renkli olurÇocuk kombini derken nasıl mesela ? Yani sadece çocuk mu? Yoksa çocukla herhangi bir kişi mi ?
Aslında iki kişilik kombinde güzel olur anneler falan katılır.
Tum anneler ve cocuklari katilir mi dersin :) nabiz yoklamak lazim :)Sen giyyyy siyah giy bebeeem
evet cnm anne cocuk kombin hem renkli olur
Kuzum renkli kot pantolonlarda olur.siyah kot olur mu
Geldim yaaaa :) naberKizzzz nerelerdesinizzzz pek bi sessiz buralaaaa
Dik başlı evlaaaHahahaha kiz bana biri laf atiyo sazanim ya ya nediyon diyrum mevzu uzuyor
dan dan dannnn
mune ablam kapiyi tikliyi veriyorCimbizliyor bizi sonra bunalim mahpus damlari
otur yerine herkese cevap yazma yok akillandim artik beni o gaza getirip arkamdan alay edenlere bir tikkk goz ardi et ohhh yap yorumu hadeee bayy
kizlar bu arada su survivordaki Serenayi anammm anammm diye cigiriyor biri sustursun yawwedarlatti benii
Ben banlandim ya :) cok degil herhalde 3-4 kere..Ben daha hic banlanmadim
Hahahahha kacar mi saniyorsunkiz silmede degil bi yanlis anlamam oldu kiza birqz saydirdim sonra hata olunca duzelttim diyim
Ya bi işe kalkismadan önce insan arastirir neyin ne olduğunu ne gibi sonuçlar dogurcagini
İnsan kendi kendini yetiştirir her konuda
Nişanlısı korunmuş ama hala korkuyor işte. .
spor yapiyrun toto kucultme cabasina girdim pikiiini sezonu geliyor babyyyGeldim yaaaa :) naber
kiz biraz oyleyim ama kimseye kin tutmamDik başlı evlaaa
kacmadi vallaaa şaplaaa patlati verdiHahahahha kacar mi saniyorsun
Dik başlı evlaaa