- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hahaha annen tarz hatun demek ki : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha annen tarz hatun demek ki : )
sen katıl canım ya. ben öyle bir karar aldım. güzellik bölümündeki yarışmalardaki olanlardan sonra.Ben kombin yaptim cektim hatta : ) kararsizim valla : )
Hadi bakalım hep bizimi davet edecen bitanede yönetici görelimBen kombin yaptim cektim hatta : ) kararsizim valla : )
Napayim canim yemem yedim basim agriyor sabahtan beri gecmek bilmiyoSurvivor izliyorum bitli margarin sen nörüyon
sen katıl canım ya. ben öyle bir karar aldım. güzellik bölümündeki yarışmalardaki olanlardan sonra.
Hemde nasıl ben ona hiçççç benzemem çok zevklidirHahaha annen tarz hatun demek ki : )
Benim bekledigim konseptler var ama : ) acele etmiyorumHadi bakalım hep bizimi davet edecen bitanede yönetici görelim
Aaaa oyle deme cok zevklisin bence niye kendinizi hafife aliyorsunuz hiii : )Hemde nasıl ben ona hiçççç benzemem çok zevklidir
Oyyyyh kiyamam aradigini bulabildin mi bari kuzum
Evla kiz genelde senin buraya yazdigini gorup bit kac gun sonra topige girdigimde senin yazdigibi gorememek, bir de ustune seni banli gorunce " aha ne etnis yine bizim evla " diye yakinmalarda bulunuyorum ;biliyon muhahahaha ah klasik biseyim olsaaaa
kazenle bir konuşayım canım. sonra ne konuda olacağını bulmak için bir anket açarım belkiMakyaj yarismasi acilcak mi okyim..
Soranlar oluyor isteyenler var :)
Ah canm benm neden agriyo basın,migrenin mi tuttu yineNapayim canim yemem yedim basim agriyor sabahtan beri gecmek bilmiyo
Arizalinmargarin dedigini duyar gibiyim
Ayy valla öle çok tarz bi kadın sayılmam normalde düğüne bile giderken içime normal giyinirim üstüme düğünlük pardesümü giyer başörtümü takar hopppp çıkarımHiçççç uğraşmamBenim bekledigim konseptler var ama : ) acele etmiyorum
Hangisinde iyisek onda meydana cikasim var
Yaa ne desem bilemedimKocam var canım başlı başına bi sorun
Biker tarz buldum bir tane. Ama rahat edemedim. Diğerleri de içime sinmedi. Boyfriend tarzı mı alsam bilemedim.
Bişey deme canım ben eziyom onun kafasınıYaa ne desem bilemedim
Bende oyleyim su aralar..Ayy valla öle çok tarz bi kadın sayılmam normalde düğüne bile giderken içime normal giyinirim üstüme düğünlük pardesümü giyer başörtümü takar hopppp çıkarımHiçççç uğraşmam
Buradan siyaset topiğine gel görürsünEvla kiz genelde senin buraya yazdigini gorup bit kac gun sonra topige girdigimde senin yazdigibi gorememek, bir de ustune seni banli gorunce " aha ne etnis yine bizim evla " diye yakinmalarda bulunuyorum ;biliyon mu
Oh iyi yapıyon kizzzBişey deme canım ben eziyom onun kafasını
Hahahaha : )Bişey deme canım ben eziyom onun kafasını