En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
İlk 3 belirlenecek bu yarışmada :) çok çekişmeli gidiyor :)

10-20-21 numarali yarismacilar arasinda kalmistim ..
10 numarali kombini begendim ama ceket olmasa sanki daha iyi duruyor :) ama genel olarak cok hos ozellikle bluzune bayildim ..
20 numarali yarismacinin pantolonu gercekten cok guzel bluzude tamamlamis kombini ama ayakkabi farkli bisey olabilirdi model olarak :)
21 numarali yarismacida kendimi gordum :) ispanyol paca pantolonu ustundeki o sade gomlek gercekten cok guzel. Gunluk olarak kullandigim kombinlerden biri :)
Kendime tarz olarak en yakin 21 numarali yarismaciyi buldum oyum ona gidiyor :)
Basarilarrr:)

Sende olmalıydın bu yarışmadaa :)

munemm öyle demaa.. pasta kursuna gidiyorum onları bir eklesem varyaa margamm anamm derr.. 2 hafta doldu öyle güzel likler çıkıyorkii..
Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaa

valla giremedimm 3 santimcik le girmedi zorladım zorladım artık adamım hatun dedi eee hadi bunu giydirdik sana sonra nasıl çıkarıcaz dedi.. anla artıkk ..
Adamdan yardım mı istedin, vah yazık enişteye

Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaa

Adamdan yardım mı istedin, vah yazık enişteye
aha ah o tatlılar yedi başımıı.. istedim valla giyincektim o çekicekti resimleri o zorladı ben zorladım yok olmadıı.. yok bide talimat verdi bu kilolar gidecek dedii.. diyetteyim o yüzden herifimimi kıracağıma kafamı kırarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…