- 12 Temmuz 2006
- 55.601
- 213.464
- 52
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
muneralla lütfen yapma benim senin gibi kuşlar için serinleme havuzu isteğim yok en azından
ekmeğime mani olma please
Kakao topik topik gezip laf yetiştirmekten diyete fırsat bulamıyordurZayıflıyoruz kakoşum :) Bak verdim ben 3 kilo
İlk 3 belirlenecek bu yarışmada :) çok çekişmeli gidiyor :)2 kişi Arasında kaldım :) baya eğlenceli bir yarışma olacak gibi...
Bu arada 10 numara bu tırnakların sırrını bize söylemeli yarışma bitince.
Çok güzeller çok bakımlılar.
Kapatıp açıp ona baktım durdum...
Ya bak işte abla ben burda sağlıkla beslenmek adına yağlılardan , tatlılardan uzak durayımKakao topik topik gezip laf yetiştirmekten diyete fırsat bulamıyordurkota giremedim der tabii
Sende olmalıydın bu yarışmadaa :)10-20-21 numarali yarismacilar arasinda kalmistim ..
10 numarali kombini begendim ama ceket olmasa sanki daha iyi duruyor :) ama genel olarak cok hos ozellikle bluzune bayildim ..
20 numarali yarismacinin pantolonu gercekten cok guzel bluzude tamamlamis kombini ama ayakkabi farkli bisey olabilirdi model olarak :)
21 numarali yarismacida kendimi gordum :) ispanyol paca pantolonu ustundeki o sade gomlek gercekten cok guzel. Gunluk olarak kullandigim kombinlerden biri :)
Kendime tarz olarak en yakin 21 numarali yarismaciyi buldum oyum ona gidiyor :)
Basarilarrr:)
Sırf kışkırtmak adına yapıyordur albümü, uyma sen Of'luyaYa bak işte abla ben burda sağlıkla beslenmek adına yağlılardan , tatlılardan uzak durayım
Kız yemek yarışmalarında döktürsün dursun
Birde albüm yapıp gözüme gözüme sokuyor
Ah ah kafama sonradan dank etti margam yaaaa keske katilsaydimSende olmalıydın bu yarışmadaa :)
evet canımcımm zayıflıyoruzz.. yaz geldi karpuz peynir ohh misss..Zayıflıyoruz kakoşum :) Bak verdim ben 3 kilo
Uzak duruyorum uzak yoksa kriz geçiricem tatlısızlıktanSırf kışkırtmak adına yapıyordur albümü, uyma sen Of'luya
munemm öyle demaa.. pasta kursuna gidiyorum onları bir eklesem varyaa margamm anamm derr.. 2 hafta doldu öyle güzel likler çıkıyorkii..Sırf kışkırtmak adına yapıyordur albümü, uyma sen Of'luya
Yaz mı geldi, daha dün burda gök gürüldüyordu yaevet canımcımm zayıflıyoruzz.. yaz geldi karpuz peynir ohh misss..
valla giremedimm 3 santimcik le girmedi zorladım zorladım artık adamım hatun dedi eee hadi bunu giydirdik sana sonra nasıl çıkarıcaz dedi.. anla artıkk ..Kakao topik topik gezip laf yetiştirmekten diyete fırsat bulamıyordurkota giremedim der tabii
geldi yavru geldii..Yaz mı geldi, daha dün burda gök gürüldüyordu ya
Ya bak işte abla ben burda sağlıkla beslenmek adına yağlılardan , tatlılardan uzak durayım
Kız yemek yarışmalarında döktürsün dursun
Birde albüm yapıp gözüme gözüme sokuyor
Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaamunemm öyle demaa.. pasta kursuna gidiyorum onları bir eklesem varyaa margamm anamm derr.. 2 hafta doldu öyle güzel likler çıkıyorkii..
valla giremedimm 3 santimcik le girmedi zorladım zorladım artık adamım hatun dedi eee hadi bunu giydirdik sana sonra nasıl çıkarıcaz dedi.. anla artıkk ..
aha ah o tatlılar yedi başımıı.. istedim valla giyincektim o çekicekti resimleri o zorladı ben zorladım yok olmadıı.. yok bide talimat verdi bu kilolar gidecek dedii.. diyetteyim o yüzden herifimimi kıracağıma kafamı kırarımm..Bana tatlı şeyleri anlatma, herseye dayanırım, tatlıya aslaaa
Adamdan yardım mı istedin, vah yazık enişteye
yarışma bitince kim olduğunu belli et bana yavru .