En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
2 kişi Arasında kaldım :) baya eğlenceli bir yarışma olacak gibi...
Bu arada 10 numara bu tırnakların sırrını bize söylemeli yarışma bitince.
Çok güzeller çok bakımlılar.
Kapatıp açıp ona baktım durdum...

biraz norwerella olayım bakalım

öncelikle herkese başarılar yanlış bir şey söylersem şimdiden özür dilerim
1 numara biraz koyu kalmış kombin siyah boğmuş birde paçaları sevmedim pantolonda keske foto daha net olsaydı başarılar
2 numara yırtık kotu kolsuz bluzu ile hem spor hemde şık gözüküyor başarılar :)
3 numarayı çok beğendim kapalı kombinler arasında favorim trenckotu çok yakışmış bayanda incecik zaten başarılar
4 numara ışıl ışıl bir bayan gerçekten enerjisine bayıldım saçlarda kombinde çok şık başarılar
5 numara oldum olası tişörtü içeri sokma modasını sevmedim . dışında olsa bence çok daha hoş gözükecekti. başarılar
6 numara da favorilerimden çok hoş sade şık ve asil duruyor maşallah :)
7 numara incecik fiziğine ne giyse yakışır genel olarak şık ve sade .belki biraz daha renk olabilirdi başarılar

8 numara rahat bir kombin tercih etmiş. hepimizin kullandığı kot spor ayakkabı kombini başarılar
9 numara salaş bluzu ve incecik fiziğiyle hoş gözüküyor başarılar
10 numara çok seksi bir hatun belli ki :) dantelli bluzu çok hoş başarılar
11 numara yazlık sadece renkleri ile hoş gözüküyor belki biraz daha renk katabilirdi giysilerine .yada çanta farklı olabilirdi daha spor mesela. genel olarak şık ve rahat. bu arada beyaz pantolonuda çok yakışmış başarılar
12 numara pek seksi ve güzel. bluzu harika kendiside pek hoş .skinny jeans yerine farklı bir modelde tercih edebilirdi.başarılar
13 baharın kokusunu burnuma getirdi fotoğrafıyla :) genel olarak hoş ve şık başarılar
14 numara pembe gömlek ve gri skinny jean uyumunu sevdim ayakkabılarda öyle belki çanta bir tık kücük olabilirdi. başarılar

hayırlı olsun yarışma :) herkes çok hoş görünüyor gerçekten, bende katılmadığıma pişman oldum, gerçi bunca güzel arasında şansım olmazdı diye düşünüyorum ama .. :)
10-20-21 numara arasında gidip geliyorum en iyisi ben biraz daha düşüneyim akşam veriyim oyumu

herkese başarılarrr

14 numarayi cok begendim, gri ve pembe uyumu harika, oyumu verdim gitti
Bu arada aslinda 15 numaraya vermeyi dusunuyordum, kombini cok guzel yalniz ben kot kombini deyince kot pantolonlu, kot ceketli kombinler hayal etmistim Ama kombini cok basarili, tebrik etmek lazim.

15 numara pek bir süslü ve çok sevimli geldi çantası ayakkabıları. trenckotuda değişik bir tasarım. beğendim. başarılar
16 numara yesil pantolonu ile gömleği pek yakışmış düzgün fiziğine. kombini beğendim.başarılar
17 numara dolgu topukları çantası ve salaş bluzu ile çok cool . başarılar
18 numara arka plandan pek seçemesemde genel olarak şık ve zarif başarılar
19 numara genel olarak sıradan buldum kombini belki tshirt veya jean dar olabilirdi ikiside bol geldi.başarılar
20 numara çok güzel şeker gibi bir kombin skinny renkli pantolonu narin fiziğine harika gitmiş bluzuda onu tamamlamış başarılar
21 numara bluzu beğendim sade ve hoş başarılar

bitti :) kusurum varsa Affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…