- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi Huy Meselesi
oylama pek sessiz gidiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 12 diye mi acebaoylama pek sessiz gidiyor ya
Daha link dağıtmadım :) gündüz vakti dağıtmak daha iyi oluyor daha fazla insan görüyoroylama pek sessiz gidiyor ya
Hafta sonu bugün yarın iş başı yapıyor millet, online olan sayısı doğal olarak azalıyor olabilirSaat 12 diye mi aceba
Daha link dağıtmadım :) gündüz vakti dağıtmak daha iyi oluyor daha fazla insan görüyor
Benm topige link atma kiblerim seniDaha link dağıtmadım :) gündüz vakti dağıtmak daha iyi oluyor daha fazla insan görüyor
Ben de giderim diğer geyik topiklerineBenm topige link atma kiblerim seni
Tamam canım iyi geceler yarın görüşmek üzere :)evet tatlım
bende yatcam mecburi
yarın iş var
sabah bakarım neler oluyor
Oyyyy yirimmm tamam tamam gitmeee 5 Sayfa link koyBen de giderim diğer geyik topiklerine
Afilli bir şeyler yapıp oy toplamaya başlarım ben yarın görürsünüz :)Oyyyy yirimmm tamam tamam gitmeee 5 Sayfa link koy
iyi geceler tikka:)Kızlar meşguldüm pek inceleyemedim ama yarın okuldan gelince detaylı yorum yapacağım. İyi geceler :)
Munem , senin yorumunu almadan bitirmiycez bu yarışmayıı:))Vuuuuu tam benim kalemim bir yarışma, kot vazgeçilmezimdir, kışın pantolon yazın şort kapri olarak kullanmayı seviyorum kotu.
Şimdilik kombinelere şöyle bir göz attım ama tek tek inceleyip haşin eleştirilerimi yapacağım fırsatım olunca.
Yandınız, yandınız, valla söverseniz kulaklarımı tıkar duymam, eğilirim üstümden geçer sövmeleriniz
Anaamm bende hala acilmadi mi diye bekleyip duruyorum.gormemisim.hayirli ugurlu olsun.basarilar herkese...
Ama yani şimdi istediğim taht'ı hala sipariş etmemişsiniz, kuşlarıma serinlemeleri için havuz inşa etmenizi istemiştim o da yok, üzüyorsunuz ablanızıMunem , senin yorumunu almadan bitirmiycez bu yarışmayıı:))
HahahaAma yani şimdi istediğim taht'ı hala sipariş etmemişsiniz, kuşlarıma serinlemeleri için havuz inşa etmenizi istemiştim o da yok, üzüyorsunuz ablanızı
Eki Görüntüle 1538114