- 12 Şubat 2015
- 6.505
- 15.806
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
tdk da dostumun anlamı bu mu acaba .. hayır .. daha guzel ıfade edebılırsın .. su andan ıtıbaren ıstıyosann en unlu modacıdan gıyın begenmedım senı .. ama begenmedım dememıstım okuyun anlayın sonra yazın .. bıleklıgın bızım zamanımızda sekerlı sakızdan cıkan bıleklıkler gıbı... bak ıstesem kabada olabılıyorum .. orda zarıf yazmısım sana . ama suan yazsam yorumlasam boyle demezdım..İnsanlar söylediklerinden mesuldür karşı Tarafın nasıl anlayacağı tamamen karşı Tarafın algısıyla alakalı...ukelalık nedir bilmem ki ben siz öyle algıladıysanız alıngansınız demektir...."DOSTUM" kelimesi aslında ne güzel bir ifade dimi? Orada demek istenen "beğenmediysen Canın Sağolsun "mahiyetinde...bunu Eleştiriye açık olmamak gibi bir şekilde anlamak inanın kırk yıl düşünsem aklıma gelmez...hele şu mübarek günde tanımasakta insanlara biraz daha anlayışlı olmanızı dilerdim.,Hayırlı kandiller :)
tıkkmm bende senı karıstırmısımDione yi tatlıkız sanmışım, norweyi de karıştırmışım
yaaaaaaaDione yi tatlıkız sanmışım, norweyi de karıştırmışım
ucuz mu yanı once uslubunu duzeltsenEvet hatta gece rüyama girmiş "o Boğa değil Aslan aslaaaan "diye sıçrayarak uyanmışım...takılmayın böyle şeylere..çünkü ben takılmadım espri Yaptım..anlamak istemediysen yapabileceğim bişey yok..çünkü hayatta polemikten haz etmiyorum,hele ki karşı Tarafın aklının ucundan geçmeyen şeylerle itham edilmesinden..ne kadar kolay ve ucuz eleştirebiliyorsunuz hayret doğrusu!
Neredesin sen? Topiğe uğramıyorsun?!Dione yi tatlıkız sanmışım, norweyi de karıştırmışım
siz 12 numarasınız değil mi?
vücudunuz çok hoş bence
sen cok guzelsın neyın kompleksı buuu
ben koca koca basenlerle katılıyorum
Canım birkaç gündür psikolojim bozuktu, öyle gelen bildirimlere yazıyorum girdikçe, bekleyin geliyom.Neredesin sen? Topiğe uğramıyorsun?!
bende gelım mıNeredesin sen? Topiğe uğramıyorsun?!
ucuz mu yanı once uslubunu duzeltsen
Evet hatta gece rüyama girmiş "o Boğa değil Aslan aslaaaan "diye sıçrayarak uyanmışım...takılmayın böyle şeylere..çünkü ben takılmadım espri Yaptım..anlamak istemediysen yapabileceğim bişey yok..çünkü hayatta polemikten haz etmiyorum,hele ki karşı Tarafın aklının ucundan geçmeyen şeylerle itham edilmesinden..ne kadar kolay ve ucuz eleştirebiliyorsunuz hayret doğrusu!
Gerilmeyin , bunu defalarca diyorum eğlenmeye bakınNo polemic no cry canlar gerilmeyin yok yere
Çok özlettin kendini gel çabuk.Canım birkaç gündür psikolojim bozuktu, öyle gelen bildirimlere yazıyorum girdikçe, bekleyin geliyom.
Gel tabii.bende gelım mı
tdk da dostumun anlamı bu mu acaba .. hayır .. daha guzel ıfade edebılırsın .. su andan ıtıbaren ıstıyosann en unlu modacıdan gıyın begenmedım senı .. ama begenmedım dememıstım okuyun anlayın sonra yazın .. bıleklıgın bızım zamanımızda sekerlı sakızdan cıkan bıleklıkler gıbı... bak ıstesem kabada olabılıyorum .. orda zarıf yazmısım sana . ama suan yazsam yorumlasam boyle demezdım..
Kuzum (şimdi bunda yanlış anlama lütfen çünkü ben herkese böyle hitap ederim tatlıbikız iyi bilir) beğenme canın sağolsun...inan bu umrumda olsa katılır mıyım hiç yarışmaya?...bundan önceki yarışmada birisi kötüşeyler yazmıştı orada bile katılmadığım halde arkadaşlar biz eğlenmek için katılıyoruz neden böyle rencide edici şeyler yazıyorsunuz ,demiştim...belki benim espri anlayışım farklı belki yanımda olsan "Dionee kız o aslan " sende "ayy ilahi Hülya Abla (senden baya büyüğüm sanırım) ben öyle gördüm" diyip kahvelerimizi içmeye devam edecekken; işte yazılı ortamda birbirimizi tanımayınca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor...ben onu tamamen espri olarak yazdım ama sen yanlış anladın..Olabilir...(üslup konusuna gelince beni acımasızca eleştirmenizi anlayamadım ne gerek var,inan şuan şu dialoğun içinde olmaktan o kadar çok rahatsızım ki çünkü ben 40 yıllık ömrümde daha kimseyle bağırarak kavga etmedim hep kaçarım.hatta bi arkadaşım bana hulyanna der öyle olduğum için) Sevgiye kal Dionee, tanışmasakta şu dialog içinde birbirimize karşı hakkımız oldu,helal olsun... :)ucuz mu yanı once uslubunu duzeltsen
En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzıkazanan arkadaşı tebrikler. bu arada katılan arkadaşlar, hepiniz çok şıktınız.