En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum :KK31:Katılan herkesi de ben dahil,cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.başka yarışmalarda görüşmek üzre:KK3:

Yarışma bitmiş hiç haber vermiyorsunuz :)

Tebrik ederim dereceye giren arkadaşlarımı...

Ben 1 oyla yarışmayı tamamlamış (o oyuda ben verdim kendime) sonuçta muhabbet olsun renk olsun diye katıldım ...ama o 1 oyuda saymıyorum ...0 oy alacak bir kombinde değil yani ,yiğidi öldürüp hakkını yememek Lazım...ki yorum yapan arkadaşlar Sağolsun hep güzel Şeyler yazdılar o da yeter..ama biri bilekliğimi beğenmemiş ,üstündeki Boğa değil dostum Aslan :KK66:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yine de katılıcam Yarışmalara..yeni konsepti merakla bekliyorum..
boga da aslanda begenmedım ama zarıf oldugunu soylemıstım .........''dostum''........... :KK66: not duseyım aradan bı kelıme secıp uyarı nıtelıgınde yazman hos degıl .. hıc bıseyını begenmemıste olabılırım ee bu benım zevkım degıl mı ? eger elestırıye acı degılsenız yazmayın kalpler kırılmamıs olur .. :KK24: :KK66: dostum kelımesını de samımıyetımız olmadıgı ıcın ukalaca buldum ..

boga da aslanda begenmedım ama zarıf oldugunu soylemıstım .........''dostum''........... :KK66: not duseyım aradan bı kelıme secıp uyarı nıtelıgınde yazman hos degıl .. hıc bıseyını begenmemıste olabılırım ee bu benım zevkım degıl mı ? eger elestırıye acı degılsenız yazmayın kalpler kırılmamıs olur .. :KK24: :KK66: dostum kelımesını de samımıyetımız olmadıgı ıcın ukalaca buldum ..

hiç beğenmemiş de olabilirsin
sonuçta bu cesareti gösteren eleştiriyi de kaldırmalı
tek tek sen bana böyle demiştinnn o aslan değil boğa falan hoş değil komik de değil

İnsanlar söylediklerinden mesuldür karşı Tarafın nasıl anlayacağı tamamen karşı Tarafın algısıyla alakalı...ukelalık nedir bilmem ki ben siz öyle algıladıysanız alıngansınız demektir...."DOSTUM" kelimesi aslında ne güzel bir ifade dimi? Orada demek istenen "beğenmediysen Canın Sağolsun "mahiyetinde...bunu Eleştiriye açık olmamak gibi bir şekilde anlamak inanın kırk yıl düşünsem aklıma gelmez...hele şu mübarek günde tanımasakta insanlara biraz daha anlayışlı olmanızı dilerdim.,Hayırlı kandiller :)

hiç beğenmemiş de olabilirsin
sonuçta bu cesareti gösteren eleştiriyi de kaldırmalı
tek tek sen bana böyle demiştinnn o aslan değil boğa falan hoş değil komik de değil
Ağaca bakarken Ormanı ıskalamamak gerek....yazdığımın geneli okursanız orada bir laf sokma yok,dalga Geçmek ise haşa,,,Ama kahredecek Değilim öyle anladıysanız eyvallah :)

kesınlıkle katılıyorum .. yememıs ıcmemıs aklında bulunup yazmıs enteresan :KK70:
Evet hatta gece rüyama girmiş "o Boğa değil Aslan aslaaaan "diye sıçrayarak uyanmışım...takılmayın böyle şeylere..çünkü ben takılmadım espri Yaptım..anlamak istemediysen yapabileceğim bişey yok..çünkü hayatta polemikten haz etmiyorum,hele ki karşı Tarafın aklının ucundan geçmeyen şeylerle itham edilmesinden..ne kadar kolay ve ucuz eleştirebiliyorsunuz hayret doğrusu!

X