- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,öncelikleVisenyaa seni tebrik ederim canım ama yarışmaya katılan herkesi de emeklerinden dolayı kutlarım,hepiniz gönlümüzün birincisisiniz
Huy Meselesi canım seni de tebrikederim harika bir yarışmaydı,her ne kadar uzaktan uzaktan takip etsemde
Bir daha ki yarismaya da bekleriz canimmHerkese çok teşekkür ediyorum, yarışmacı arkadaşlara da dereceye giren arkadaşları da kutluyorum. Mükemmel bir yarışmaydı. Tekrar çok teşekkürler.
Oyle uzaktan takip etme şefimmm :) aramizda ol hepHerkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,öncelikleVisenyaa seni tebrik ederim canım ama yarışmaya katılan herkesi de emeklerinden dolayı kutlarım,hepiniz gönlümüzün birincisisiniz
Huy Meselesi canım seni de tebrikederim harika bir yarışmaydı,her ne kadar uzaktan uzaktan takip etsemde
Konsept nedir hiç söylemedin sanırım o da sürprizBir daha ki yarismaya da bekleriz canimm
Ozelden adresini atar misin hediye icin :)
Yarin herkese surpriz olsun:)Konsept nedir hiç söylemedin sanırım o da sürpriz
Yarin herkese surpriz olsun:)
Yarin olsun :) haberdar ederim sizi ben:)Yaaa niyeee simdi soyleee lutfeeennn.
Yarışma bitmiş hiç haber vermiyorsunuz :)
Tebrik ederim dereceye giren arkadaşlarımı...
Ben 1 oyla yarışmayı tamamlamış (o oyuda ben verdim kendime) sonuçta muhabbet olsun renk olsun diye katıldım ...ama o 1 oyuda saymıyorum ...0 oy alacak bir kombinde değil yani ,yiğidi öldürüp hakkını yememek Lazım...ki yorum yapan arkadaşlar Sağolsun hep güzel Şeyler yazdılar o da yeter..ama biri bilekliğimi beğenmemiş ,üstündeki Boğa değil dostum Aslan
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yine de katılıcam Yarışmalara..yeni konsepti merakla bekliyorum..
Canim once tema belirliyoruz..Şimdi ben anlamadım burda birinci oylara goremi oluyor yoksa görevli olan kisilermi seçiyor
Neyse sağlık olsun yapcaz artık bişelerCanim once tema belirliyoruz..
Sonra basvuru tarihlerini yayinliyorum ben..
Yarismaya katilacaklar bana ozel mesajla resimlerini yolluyorlar..
Daha sonra basvuru suresi bitince, oylama topigini acip oyluyoruz. Nickleri belli etmeden..
En cok oy alan uyeye yani birincimize pro uyelik ve hediye yolluyoruz..
Ikinci ve ucuncuye de pro uyelik hediye ediyoruz :)
beni de haberdar edermisin margamYarin olsun :) haberdar ederim sizi ben:)
Ederimmmm etmez miyimmm :)beni de haberdar edermisin margam