En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,öncelikle Visenyaa seni tebrik ederim canım ama yarışmaya katılan herkesi de emeklerinden dolayı kutlarım,hepiniz gönlümüzün birincisisiniz
Huy Meselesi canım seni de tebrikederim harika bir yarışmaydı,her ne kadar uzaktan uzaktan takip etsemde

Çok Teşekkürler, gül atıyorum.

Oyle uzaktan takip etme şefimmm :) aramizda ol hep

Yarışma bitmiş hiç haber vermiyorsunuz :)

Tebrik ederim dereceye giren arkadaşlarımı...

Ben 1 oyla yarışmayı tamamlamış (o oyuda ben verdim kendime) sonuçta muhabbet olsun renk olsun diye katıldım ...ama o 1 oyuda saymıyorum ...0 oy alacak bir kombinde değil yani ,yiğidi öldürüp hakkını yememek Lazım...ki yorum yapan arkadaşlar Sağolsun hep güzel Şeyler yazdılar o da yeter..ama biri bilekliğimi beğenmemiş ,üstündeki Boğa değil dostum Aslan

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yine de katılıcam Yarışmalara..yeni konsepti merakla bekliyorum..

Canim benim cok tesekkur ederim katildigin icin :) maksadimiz eglenmek :)

Şimdi ben anlamadım burda birinci oylara goremi oluyor yoksa görevli olan kisilermi seçiyor
Canim once tema belirliyoruz..

Sonra basvuru tarihlerini yayinliyorum ben..

Yarismaya katilacaklar bana ozel mesajla resimlerini yolluyorlar..

Daha sonra basvuru suresi bitince, oylama topigini acip oyluyoruz. Nickleri belli etmeden..

En cok oy alan uyeye yani birincimize pro uyelik ve hediye yolluyoruz..

Ikinci ve ucuncuye de pro uyelik hediye ediyoruz :)

Neyse sağlık olsun yapcaz artık bişeler oyları bana verirseniz kk hergün öğle yemeği servisi yapcezzz

ben bir oy aldım onuda kendime verdim:)) dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorummm. gerçekten hak ederek aldılar bende çok beğendim ama narsist tarafım ağır bastığundan kendime oy verdim:)) yoksa oyum 9 numarayaydı. herkesi tebrik ediyorummm..

ayyy yorumlarını okuyup çok merak ettiğim kadınlar vardı az çok görmüş oldum:))) dönüp dönüp baktım kim kimmiş diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…