- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...binleri-oylamasi.825730/page-79#post-41202079arkadaşlar yarışmaya katılan arkadaşların nickleri nerede yazıyor oylama bitmiş galiba.
9 numaraya oy vermiştim de kim olduğunu merak ettim :)
o ne ya
anlattım canım , sen seversin takılar bilezikler örgü hırkalar falan =Do ne yanasıl bişeymiş o tarz,dur bekle geliyorum bakmaya
boga da aslanda begenmedım ama zarıf oldugunu soylemıstım .........''dostum''...........not duseyım aradan bı kelıme secıp uyarı nıtelıgınde yazman hos degıl .. hıc bıseyını begenmemıste olabılırım ee bu benım zevkım degıl mı ? eger elestırıye acı degılsenız yazmayın kalpler kırılmamıs olur .. dostum kelımesını de samımıyetımız olmadıgı ıcın ukalaca buldum ..
Sen basen görmemişsin o zaman. Millette ne basenler varsen cok guzelsın neyın kompleksı buuu
ben koca koca basenlerle katılıyorum
Biz seçkin değil miyiz yani?He bu arada bana oy veren o çok seçkin iki kişiye de teşekkürlerimi sunuyorum.
79. sayfaya bakabilirsinizarkadaşlar yarışmaya katılan arkadaşların nickleri nerede yazıyor oylama bitmiş galiba.
9 numaraya oy vermiştim de kim olduğunu merak ettim :)
de pinocumBen dostum diyebilir miyim dioş?
en sevdıgımdenVauuv kırmızı ruj diyorsun.
Abooovvv Bohem Tarzı da seviyorum, ki geçen sene biraz stilim Bohem'e kaçmıştı, sanırım bu yılda Bohem takılacağım, bilmeden giyiyorum, modayla hiç alakam yoktur ama ne demişler, moda üzerine yapışanı giymektirGerilmeyin , bunu defalarca diyorum eğlenmeye bakın
kalbinizi kırmayın boş yere
yeni yarışmayı açtım
En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı
yazın benimde tercih ettiğim bir still :) bende merakla bekliyorum ablacımAbooovvv Bohem Tarzı da seviyorum, ki geçen sene biraz stilim Bohem'e kaçmıştı, sanırım bu yılda Bohem takılacağım, bilmeden giyiyorum, modayla hiç alakam yoktur ama ne demişler, moda üzerine yapışanı giymektir
Kesinlikle Bohem kombinlerini kaçırmamam lazım, tüm bilmişliğimle yorum yapmazsam olmaz
lacıvertıde var bende nerden almıstın canım co sık dmı ben cok sevıyorumdostum bluzunun kırmızısından bende var
bende bayılırım ama cıkarınca sevmıyorum onuBen de kırmızı ojeye bayılırım
bende bayılırım ama cıkarınca sevmıyorum onukolay kolay cıkmıyor