- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Merakla bekliyoruz ama bu yarismalardan bende haberdar olmak istiyorum yaaaaBirazdan sonuçları açıklıyoruz :)
Yeni konsepti şimdi söyleseniz merak ediyorummKatılan herkese tekrar teşekkür ederim temiz yarışma oldu :)
Birincimiz de ödülünü iyi günlerde kullanır inşallah , dereceye giren üyelere pro üyelik hediye edilecektir :)
Yeni yarışma konusu herkese sürpriz olacak yarın açacağım konuyu canım :) ama seveceğiniz bir konsept :)Yeni konsepti şimdi söyleseniz merak ediyorumm
Ben seni haberdar ederim merak etme :)Merakla bekliyoruz ama bu yarismalardan bende haberdar olmak istiyorum yaaaa
Mutlaka et karnım sismeden :) yemekte olurBen seni haberdar ederim merak etme :)
Mutlaka et karnım sismeden :) yemekte olur
Kazananları tebrik ederimmmmTebrik ederim kızlar katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim emeğinize sağlık :)
Birincimiz : 10 numaralı yarışmacımız @GMelan
İkincimiz : 9 numaralı yarışmacımızdmrsda
Üçüncümüz : 21 numaralı yarışmacımıznorwegian
Ve listemiz
1 numara @Bilgece
2 numaratatlibikiz
3 numaraphilosophy
4 numaraherseydahaiyiolacak
5 numarathemis1990
6 numaraDionee
7 numara B BayanHicKimse
8 numaraevlaefe
9 numaradmrsda
10 numara @GMelan
11 numaraTikkabilla
12 numaraqueenEb
13 numaraSaksi_Degilim_Ben
14 numaraA n n a b e l l e
15 numara @avucdolusudua
16 numaraFrKafka
17 numara @Daydream15
18 numaracundagg
19 numara_AYNURA_
20 numaraLa Lune
21 numaranorwegian
Önümüzde ki yarışmaya bekliyorumkazananları tebrik ederim
ayrıca oy veren
arkadaşlara teşekkürler
Norw banlı geldiğinde neden uzun olduğunu anlatır sana hahanorwegian senin boyun ne kadar uzun öyle maşallah ..
neden banlandı aa :ONorw banlı geldiğinde neden uzun olduğunu anlatır sana haha
Bilgim yok , ama sanırım kaş mevzusundan dolayı olsa gerek ..neden banlandı aa :O
aa kaş mı ?? Neyse yöneticilerimizin bir bildiği vardır elbette ..Bilgim yok , ama sanırım kaş mevzusundan dolayı olsa gerek ..
Son mesajlarına bakarsan anlarsın , yani benim anladığım o :)aa kaş mı ?? Neyse yöneticilerimizin bir bildiği vardır elbette ..
tamam tatlım bakıyorum şimdiSon mesajlarına bakarsan anlarsın , yani benim anladığım o :)