En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Şimdi nasıl oldun canım ?

Yaa bende merak ediyordum ise yararmi acaba alsammi diye. Almiyim barii

bunların ikisindende var ama kullanamadım :)

halluks valgus ayakları için kuzum medikal ürünler ama işe yaradığı söylenemez
benim ayakta böle hafif taraklı ayakkabılarda bazen zorlanıyorum mesela dar seyler olmuyo

Benimde ayak baş parmağım hep su topluyor . ne giyersem sürekli aynı yerde oluşuyor
bunun içinde bir şey var mıdır

Kızlar ben bunların ikisini de uzun süre kullandım en ufak faydası olmuyor, en sonunda ameliyat oldum; halluks valgus.. Bir sene ara ile iki ayağımdan oldum. Oradaki kemik kırılıp tekrar vida ile düzgün kaynatıldı. Sonra vidalar da çıkarıldı, yani toplam 4 defa ameliyat masasına yattım bunun için.. Ama ağrı yapıyordu ve yara oluyordu. Şu an çok rahatım. Ama bu ameliyat cidden cesaret işi, çok zor.. 3 ay parmağımı bükemedim topalladım ve ayakkabı olmadı ayağıma..

tikkkayı tatlı kızı norvu yıne tahmın ettım ya ben bunu soylemek ıcın gec kaldım gercı ama
Sen beni nerden tanıyorsun ya söyle bakiim..

Bende boyle kemik yok ya
Ama ayaklarimin altida son zamanlarda sizlamaya basladi artik

Benim de bir ayağımın altında tam ortasında sanki bişiler geriliyor yırtılıyor gibi oluyor. Son zamanlarda çok oluyor neden bilmiyorum. Okulda da hep ayaktayım off of..
Suan ayaklarimin uzerine basamiyorum. Gorunurde hic bir sey yokm ama nasilnbir yanma ve sizlama varki anlatamam..

Ikidir ayni sey oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…