• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Ayakkabı seçimi hariç 9 numaraya bayıldım. O kombinin altına topuklu ayakkabı değil de başka bir ayakkabı daha iyi olurdu. Yine de oyum kendisine gitti:)

hooopp naber canım
Tatlım iyi miyim, değil miyim belirsiz. Cuma gecesinden bu yana çin işkencesi çekiyorum adeta. Sürekli istifra ediyorum. 22'incisini bekliyorum halılar öldü ben ölmedim. Ama spor iyi geldi günler sonra biraz acısını mı çıkarıyor ne her yerim ağrıyor. :KK70::KK70:

Senden naberr? Nasıl gidiyor ? :)

Tatlım iyi miyim, değil miyim belirsiz. Cuma gecesinden bu yana çin işkencesi çekiyorum adeta. Sürekli istifra ediyorum. 22'incisini bekliyorum halılar öldü ben ölmedim. Ama spor iyi geldi günler sonra biraz acısını mı çıkarıyor ne her yerim ağrıyor. :KK70::KK70:

Hadi ya , geçmiş olsun canım .
Adet falan mısın , bir arkadaşımda adet olduğunda senin gibi oluyor ..

Yediğin bir şey mi dokundu acaba

apandıs olmasın gecmıs olsun cnm

Hadi ya , geçmiş olsun canım .
Adet falan mısın , bir arkadaşımda adet olduğunda senin gibi oluyor ..

Yediğin bir şey mi dokundu acaba
İnan bana bilmiyorum, işin en garip yanıda istifra etmeden önce bulantımı hissedemiyorum anında çıkıveriyor. Doktora gittim bekledim bekledim milletin önünde bi' istifra ediverdim rezilllik... rezillik çıktım gittim. Sanırım gebersemde o hastahaneye giremeyeceğim :D
apandıs olmasın gecmıs olsun cnm
Çok tırsıcı ama bilmiyorum, çok sağ ol :/

İnan bana bilmiyorum, işin en garip yanıda istifra etmeden önce bulantımı hissedemiyorum anında çıkıveriyor. Doktora gittim bekledim bekledim milletin önünde bi' istifra ediverdim rezilllik... rezillik çıktım gittim. Sanırım gebersemde o hastahaneye giremeyeceğim :KK70:

Çok tırsıcı ama bilmiyorum, çok sağ ol :/
ıhmal etme zehırlerse olume bıle yol acıyo ..cunku cnm hemen dr gıt hemenn :KK23:

12 numaralı yarışmacı: Beyaz büstiyerine bittim, çok güzel. Renk uyumun çok güzel. Fakat büstiyer dantelli ve klasik olduğu için altına spor ayakkabı uymamış. Beyaz klasik ayakkabılar olabilirdi.

Back