- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ayakkabı seçimi hariç 9 numaraya bayıldım. O kombinin altına topuklu ayakkabı değil de başka bir ayakkabı daha iyi olurdu. Yine de oyum kendisine gitti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım iyi miyim, değil miyim belirsiz. Cuma gecesinden bu yana çin işkencesi çekiyorum adeta. Sürekli istifra ediyorum. 22'incisini bekliyorum halılar öldü ben ölmedim. Ama spor iyi geldi günler sonra biraz acısını mı çıkarıyor ne her yerim ağrıyor.hooopp naber canım
Tatlım iyi miyim, değil miyim belirsiz. Cuma gecesinden bu yana çin işkencesi çekiyorum adeta. Sürekli istifra ediyorum. 22'incisini bekliyorum halılar öldü ben ölmedim. Ama spor iyi geldi günler sonra biraz acısını mı çıkarıyor ne her yerim ağrıyor.
Senden naberr? Nasıl gidiyor ? :)
apandıs olmasın gecmıs olsun cnmTatlım iyi miyim, değil miyim belirsiz. Cuma gecesinden bu yana çin işkencesi çekiyorum adeta. Sürekli istifra ediyorum. 22'incisini bekliyorum halılar öldü ben ölmedim. Ama spor iyi geldi günler sonra biraz acısını mı çıkarıyor ne her yerim ağrıyor.
Senden naberr? Nasıl gidiyor ? :)
apandıs olmasın gecmıs olsun cnm
ıyıyım tatlım ders kk sen cnmDioşum ne ediyon
bende cak cak sakız çiğniyorum , bakınıyorum öyle işteıyıyım tatlım ders kk sen cnm
İnan bana bilmiyorum, işin en garip yanıda istifra etmeden önce bulantımı hissedemiyorum anında çıkıveriyor. Doktora gittim bekledim bekledim milletin önünde bi' istifra ediverdim rezilllik... rezillik çıktım gittim. Sanırım gebersemde o hastahaneye giremeyeceğimHadi ya , geçmiş olsun canım .
Adet falan mısın , bir arkadaşımda adet olduğunda senin gibi oluyor ..
Yediğin bir şey mi dokundu acaba
Çok tırsıcı ama bilmiyorum, çok sağ ol :/apandıs olmasın gecmıs olsun cnm
ıhmal etme zehırlerse olume bıle yol acıyo ..cunku cnm hemen dr gıt hemennİnan bana bilmiyorum, işin en garip yanıda istifra etmeden önce bulantımı hissedemiyorum anında çıkıveriyor. Doktora gittim bekledim bekledim milletin önünde bi' istifra ediverdim rezilllik... rezillik çıktım gittim. Sanırım gebersemde o hastahaneye giremeyeceğim
Çok tırsıcı ama bilmiyorum, çok sağ ol :/
sakıza kıl oluyorum bılıyo musunbende cak cak sakız çiğniyorum , bakınıyorum öyle işte
fırtına ve şiddetli yağış uyarısı verdiler az önce , bekliyorum çıkacak mı diye
ay iltifatlara bak nasıl da havalandımmm kuzummmsen çuval giy o bile yakışır sana be kuzu ..
eminmisin gıztikkkayı tatlı kızı norvu yıne tahmın ettım ya ben bunu soylemek ıcın gec kaldım gercı ama
yakışana yakışıyor canım tabikiSaygı duyarım, ben çok severim ama sık sık giymem. :)
bu gozlerden kacmaz norv sen benı bılemedın amaeminmisin gız
bu gozlerden kacmaz norv sen benı bılemedın ama
yaa ben senı hemen tanıyorum elımle koymus gııbııben pek kimseyi fiziğinden tanıyamıyorum ancak giydiklerinden tanıyorum o da zor
ay iltifatlara bak nasıl da havalandımmm kuzummm
profılındekı kız sana cok benzıyo askımmyaa ben senı hemen tanıyorum elımle koymus gııbıı