En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

En tarz üye yarışması kot pantolon kombinleri oylaması

• Ankete Katılan
    261
  • Anket Kapalı .
Bende boyle kemik yok ya
Ama ayaklarimin altida son zamanlarda sizlamaya basladi artik

Benim de bir ayağımın altında tam ortasında sanki bişiler geriliyor yırtılıyor gibi oluyor. Son zamanlarda çok oluyor neden bilmiyorum. Okulda da hep ayaktayım off of..
Kızlar deride kalınlaşma varsa ve özellikle topuklu giyince yanma oluyorsa nasır vardır.,

Ayagimda nasir yok hicte olusmadi ve sertlikte yok. Yumusak et olan yerim yaniyor resmen canim.Ezilmis gibi.. :)
Kuzum doktora git ihmal edersen o yanan yer sertleşmeye başlayacak,ben ihmal ettim umursamadım sertleşince bildiğin asit sürüp deriyi soyuyorsun senin Dediğin yer işte ayak parmaklarının altındaki yumuşak yer..

Kuzum doktora git ihmal edersen o yanan yer sertleşmeye başlayacak,ben ihmal ettim umursamadım sertleşince bildiğin asit sürüp deriyi soyuyorsun senin Dediğin yer işte ayak parmaklarının altındaki yumuşak yer..
Heh evet canim tam orasi iste

Bende suya sokup dinlendiriyorum ayaklarimi ve ardindan nemlendirici surdum gecsin diye. Yanmasi biraz gecti

D:
evet kuzum hatta burda snaa sormuştım sen cevaplamıştın o zaman aşkımız henüz baslamamıştı hersey bir halluks valgus ile basladı tikkam

evet hiç bi işeye yaramyor bende arkadaşa göstrdim hepsi var ama hiç işe yaramıyor kullanmadım da sıkıcı

bende ameliyat olmayı gözüm yemiyor babamın ayakları bunun çok fazlası o olcam diyor

Aaa kız ben hatırlamadım, demek ki ilk görüşte aşk değil bizimki, zaman içerisinde filizlenmiş
Vay be halluks valgus sen nelere kadirsin

Canım baban olsun rahatlasın, benim zamanımdan beri ameliyat değişmiş galiba, daha kolaydır belki.. Zor bile olsa dayansın o kadar sonrasında rahatlayacak.

evet kuzum yani ben bu halluks olayına bi ara takmıştım ondan heralde ii hatırlıyorum zaman içinde filizlenmesi daha iidir kuvvetli olur
babamın baya büyük kuzum adamı rahgatsız ediyor yani ayakkabı bile olmuyor hep yandan çıkıyor şekil
dr demiş ki aldır bunları
hem emekli evde oturur sorun olmaz ama ben biraz durayım bakalım memnun kalırsa

Oyy kuzum benimmm Sevgim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…