- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet canım ortopediye gitmen gerekir.
Bende de ayni agri var ondan biliyorum ben de gitcem
Boyle topukla parmaklarin ortasinda ice dogru kavisli yumusak bi bolge var ya orasi a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ortopediye gitmen gerekir.
Bende boyle kemik yok ya
Ama ayaklarimin altida son zamanlarda sizlamaya basladi artik
Kızlar deride kalınlaşma varsa ve özellikle topuklu giyince yanma oluyorsa nasır vardır.,Benim de bir ayağımın altında tam ortasında sanki bişiler geriliyor yırtılıyor gibi oluyor. Son zamanlarda çok oluyor neden bilmiyorum. Okulda da hep ayaktayım off of..
Ayagimda nasir yok hicte olusmadi ve sertlikte yok. Yumusak et olan yerim yaniyor resmen canim.Ezilmis gibi.. :)Kızlar deride kalınlaşma varsa ve özellikle topuklu giyince yanma oluyorsa nasır vardır.,
Aaaaaa neyimi gicik buldun :)Gıcık seyyyyyyyyyyyy
Kuzum doktora git ihmal edersen o yanan yer sertleşmeye başlayacak,ben ihmal ettim umursamadım sertleşince bildiğin asit sürüp deriyi soyuyorsun senin Dediğin yer işte ayak parmaklarının altındaki yumuşak yer..Ayagimda nasir yok hicte olusmadi ve sertlikte yok. Yumusak et olan yerim yaniyor resmen canim.Ezilmis gibi.. :)
Heh evet canim tam orasi isteKuzum doktora git ihmal edersen o yanan yer sertleşmeye başlayacak,ben ihmal ettim umursamadım sertleşince bildiğin asit sürüp deriyi soyuyorsun senin Dediğin yer işte ayak parmaklarının altındaki yumuşak yer..
D:Kızlar ben bunların ikisini de uzun süre kullandım en ufak faydası olmuyor, en sonunda ameliyat oldum; halluks valgus.. Bir sene ara ile iki ayağımdan oldum. Oradaki kemik kırılıp tekrar vida ile düzgün kaynatıldı. Sonra vidalar da çıkarıldı, yani toplam 4 defa ameliyat masasına yattım bunun için.. Ama ağrı yapıyordu ve yara oluyordu. Şu an çok rahatım. Ama bu ameliyat cidden cesaret işi, çok zor.. 3 ay parmağımı bükemedim topalladım ve ayakkabı olmadı ayağıma..
Sen beni nerden tanıyorsun ya söyle bakiim..
Sen havalancan tabi , şimdi tutupta tatlibikiz havalansa garip kaçar
demek ki bana aşıksın itiraf et dionee sus kimse duymasınaşkımızıyaa ben senı hemen tanıyorum elımle koymus gııbıı
demek ki bana aşıksın itiraf et dionee sus kimse duymasınaşkımızı
Aaa kız ben hatırlamadım, demek ki ilk görüşte aşk değil bizimki, zaman içerisinde filizlenmişD:
evet kuzum hatta burda snaa sormuştım sen cevaplamıştın o zaman aşkımız henüz baslamamıştı hersey bir halluks valgus ile basladı tikkam
evet hiç bi işeye yaramyor bende arkadaşa göstrdim hepsi var ama hiç işe yaramıyor kullanmadım da sıkıcı
bende ameliyat olmayı gözüm yemiyor babamın ayakları bunun çok fazlası o olcam diyor
evet kuzum yani ben bu halluks olayına bi ara takmıştım ondan heralde ii hatırlıyorum zaman içinde filizlenmesi daha iidir kuvvetli olurAaa kız ben hatırlamadım, demek ki ilk görüşte aşk değil bizimki, zaman içerisinde filizlenmiş
Vay be halluks valgus sen nelere kadirsin
Canım baban olsun rahatlasın, benim zamanımdan beri ameliyat değişmiş galiba, daha kolaydır belki.. Zor bile olsa dayansın o kadar sonrasında rahatlayacak.
Oyy kuzum benimmm Sevgim geldievet kuzum yani ben bu halluks olayına bi ara takmıştım ondan heralde ii hatırlıyorum zaman içinde filizlenmesi daha iidir kuvvetli olur
babamın baya büyük kuzum adamı rahgatsız ediyor yani ayakkabı bile olmuyor hep yandan çıkıyor şekil
dr demiş ki aldır bunları
hem emekli evde oturur sorun olmaz ama ben biraz durayım bakalım memnun kalırsa
bu kalpler pek sevimli yeni çıkmış bende 5 tane sevdim :)Oyy kuzum benimmm Sevgim geldi
Duydu sonra geldi bana burada kükredi sonra da gittiyaniiiiii tatlibikiz duymasın ha
Kime oy atmış anlamadım ?bi anda bir kişi 5 oy artıyor şaşırtıcı ya