- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bıtanem tsk ederım de kız cok guzel ondan koydum nerdee benzıcem kız nerde vallaprofılındekı kız sana cok benzıyo askımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıtanem tsk ederım de kız cok guzel ondan koydum nerdee benzıcem kız nerde vallaprofılındekı kız sana cok benzıyo askımm
kız vallahı benzıyosun margaya soralımbıtanem tsk ederım de kız cok guzel ondan koydum nerdee benzıcem kız nerde valla
ay tsk ederım canımsın o senın guzellıgınkız vallahı benzıyosun margaya soralım
marga benzemıyo mu ??
sen daha guzelsın ayrıca da
Selam şekerler , şu avatarında ki kız sahiden sana çok benziyoray tsk ederım canımsın o senın guzellıgın
havaya gırdım margayı hıc gormedım bugunnnn
Benziyor valla kaşları biraz daha dolu olsa bizimkinin aynısı işte..kız vallahı benzıyosun margaya soralım
marga benzemıyo mu ??
sen daha guzelsın ayrıca da
Senin profildeki hatun sana hiç benzemiyor ha..profılındekı kız sana cok benzıyo askımm
ben pek kimseyi fiziğinden tanıyamıyorum ancak giydiklerinden tanıyorum o da zor
Norw, dio bir beni çıkaramıyorbu gozlerden kacmaz norv sen benı bılemedın ama
Sen havalancan tabi , şimdi tutupta tatlibikiz havalansa garip kaçaray iltifatlara bak nasıl da havalandımmm kuzummm
Şimdi nasıl oldun canım ?İnan bana bilmiyorum, işin en garip yanıda istifra etmeden önce bulantımı hissedemiyorum anında çıkıveriyor. Doktora gittim bekledim bekledim milletin önünde bi' istifra ediverdim rezilllik... rezillik çıktım gittim. Sanırım gebersemde o hastahaneye giremeyeceğim
Çok tırsıcı ama bilmiyorum, çok sağ ol :/
Yani dolaylı yollardan sakız çiğneyenlere de kılsın demeksakıza kıl oluyorum bılıyo musun
Yaa bende merak ediyordum ise yararmi acaba alsammi diye. Almiyim barii
bunların ikisindende var ama kullanamadım :)
halluks valgus ayakları için kuzum medikal ürünler ama işe yaradığı söylenemez
benim ayakta böle hafif taraklı ayakkabılarda bazen zorlanıyorum mesela dar seyler olmuyo
Benimde ayak baş parmağım hep su topluyor . ne giyersem sürekli aynı yerde oluşuyor
bunun içinde bir şey var mıdır
Sen beni nerden tanıyorsun ya söyle bakiim..tikkkayı tatlı kızı norvu yıne tahmın ettım ya ben bunu soylemek ıcın gec kaldım gercı ama
Bende boyle kemik yok yaKızlar ben bunların ikisini de uzun süre kullandım en ufak faydası olmuyor, en sonunda ameliyat oldum; halluks valgus.. Bir sene ara ile iki ayağımdan oldum. Oradaki kemik kırılıp tekrar vida ile düzgün kaynatıldı. Sonra vidalar da çıkarıldı, yani toplam 4 defa ameliyat masasına yattım bunun için.. Ama ağrı yapıyordu ve yara oluyordu. Şu an çok rahatım. Ama bu ameliyat cidden cesaret işi, çok zor.. 3 ay parmağımı bükemedim topalladım ve ayakkabı olmadı ayağıma..
Sen beni nerden tanıyorsun ya söyle bakiim..
Benim de bir ayağımın altında tam ortasında sanki bişiler geriliyor yırtılıyor gibi oluyor. Son zamanlarda çok oluyor neden bilmiyorum. Okulda da hep ayaktayım off of..Bende boyle kemik yok ya
Ama ayaklarimin altida son zamanlarda sizlamaya basladi artik
Suan ayaklarimin uzerine basamiyorum. Gorunurde hic bir sey yokm ama nasilnbir yanma ve sizlama varki anlatamam..Benim de bir ayağımın altında tam ortasında sanki bişiler geriliyor yırtılıyor gibi oluyor. Son zamanlarda çok oluyor neden bilmiyorum. Okulda da hep ayaktayım off of..
Doktora gitmek lazım aslında, önemli bir şey de olabilir.Suan ayaklarimin uzerine basamiyorum. Gorunurde hic bir sey yokm ama nasilnbir yanma ve sizlama varki anlatamam..
Ikidir ayni sey oluyor..
Hangi bolume gitmem gerek canimDoktora gitmek lazım aslında, önemli bir şey de olabilir.
OrtopediHangi bolume gitmem gerek canim
Hangi bolume gitmem gerek canim
Ortopedi
Evet canım ortopediye gitmen gerekir.
Bir gideyim bakalim ne diyecek..:) tesekkurler kizlarOrtopedi
Gıcık seyyyyyyyyyyyyBir gideyim bakalim ne diyecek..:) tesekkurler kizlar