- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Huy Meselesi
geyiğin dibine vururum da burası yeri değil.tahrik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geyiğin dibine vururum da burası yeri değil.tahrik var
nasıl bı burun bu tarz bı soruyuda ben sorayım5 senedir burun burunayım
neler aldınnnnAnlayamıyorum işte sorun orda
Şu kargo bir kere de evime erken teslim edilse
Favoru ne ya? Favorim olacak o. Kusura bakma. Şaşkın değil de aptalsaskın bakıslar hemi
bende kacıyorummgrs margooBen kaçtım kuzular öpüldünüz..
Çekilmez di mi?5 senedir burun burunayım
asla kuzumoje kullanmaz mısın norvv
O tarzı Türkiye sokaklarında giysek çingene derler bize yasarısın benlı kız ne kadar guzelmıss yaa
kız cok guzel ama cok alımlı hayran kaldımm .. yırtık kot anormal amaO tarzı Türkiye sokaklarında giysek çingene derler bize ya
Seni ben korurummmmm geç arkamaÇıkışa çekeceksiniz beni demi
gelmiyorumm iştee
Aynen geçen gün yırtık pantolon giydm hoca dedi ki 'it mi kovaladi'O tarzı Türkiye sokaklarında giysek çingene derler bize ya
Sarışın sevmeme rağmen bunu bende çok beğendim.....kız cok guzel ama cok alımlı hayran kaldımm .. yırtık kot anormal ama
Büyükbabamin benimkilere söylediğini bir görsen ama gerçekten yırtıgi fiziği olan giymeli, güven gerekAynen geçen gün yırtık pantolon giydm hoca dedi ki 'it mi kovaladi'
ben giymem mesela :) çok dikkat çekiyor bence rahatsız olurum sanırım :)Sarışın sevmeme rağmen bunu bende çok beğendim.....
Büyükbabamin benimkilere söylediğini bir görsen ama gerçekten yırtıgi fiziği olan giymeli, güven gerek
Saygı duyarım, ben çok severim ama sık sık giymem. :)ben giymem mesela :) çok dikkat çekiyor bence rahatsız olurum sanırım :)
hooopp naber canımSaygı duyarım, ben çok severim ama sık sık giymem. :)
sen çuval giy o bile yakışır sana be kuzu ..ben giymem mesela :) çok dikkat çekiyor bence rahatsız olurum sanırım :)
tamam canımmm geçtim ben arkandayımSeni ben korurummmmm geç arkama