- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende sabahları çok agresif oluyorumm ama senin sinirli halin yok sanki
Var kuzucuğum var. Delirince ben bile kendimden korkarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabahları çok agresif oluyorumm ama senin sinirli halin yok sanki
Sen daha güzelsinsarısın benlı kız ne kadar guzelmıss yaa
Burcun ne canımVar kuzucuğum var. Delirince ben bile kendimden korkarım
ay sen de cok guzelsın margım.. tsk ederımmSen daha güzelsin
pinoli noliyi .. sınırlenme bosver mrb koy gıtsınVar kuzucuğum var. Delirince ben bile kendimden korkarım
Bu ifade yeni geldi herhalde daha yeni gördümay sen de cok guzelsın margım.. tsk ederımm
Neyepinoli noliyi .. sınırlenme bosver mrb koy gıtsın
evt cok guzel dmı 10 kadından 9 u bugun bu ıfadeyı secıyo Nevreste dmıBu ifade yeni geldi herhalde daha yeni gördüm
Sağlam tarzın var senin , seni ne zaman bu yarışmalarda göreceğiz be kuzum ..Herkese bol şanslar. Gelmişken oyumuda 21 numaraya kullandım:)
hahaha koy gozune gıtsın dıyorum
Nevoyu bugün hiç görmedim kuzum yaevt cok guzel dmı 10 kadından 9 u bugun bu ıfadeyı secıyo Nevreste dmı
Ya benim bir tane sevdiğim ifade vardı bir ara cidden fazlasıyla kullanıyordum hatta tepki almıştım kızlardanhahaha koy gozune gıtsın dıyorum
Sağ ol canım:) inşallah birdahakine katılırım.Sağlam tarzın var senin , seni ne zaman bu yarışmalarda göreceğiz be kuzum ..
İnşallah canım benim ne de olsa alçılarıda attın artıkSağ ol canım:) inşallah bir dahakine katılırım.
hangısı bu mu var bak buYa benim bir tane sevdiğim ifade vardı bir ara cidden fazlasıyla kullanıyordum hatta tepki almıştım kızlardan
o ifadem yok
Sonunda:)İnşallah canım benim ne de olsa alçılarıda attın artık
ben gordum dıger yarısmadaydı cıkmıs mı kıNevoyu bugün hiç görmedim kuzum ya
kutu lutu pense mrbSonunda:)
Hayır ağzını hem yana hemde boyuna açıp dil çıkaran ifade vardı çok şapşalcaydı ama yok artıkhangısı bu mu var bak bu