- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gunaydinn :)
Gunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinn :)
Oylarda artis olmuss :) naber canimnGunaydin
Oylarda artis olmuss :) naber canimn
Bende iyiyim canim oyle bakiniyorumm :) evet onde gidiyor ikincilik ve ucunculuk icin savasta devam ediyor :)Iyuyim cok sukur sen nasilsin? Oylar artiyor evet 10 numara onde goturuyor bakalimm
Bende iyiyim canim oyle bakiniyorumm :) evet onde gidiyor ikincilik ve ucunculuk icin savasta devam ediyor :)
Yine acele ediyorsunuz daha oylamanın bitmesine kaç gün var :)aa şimdiden demeyin her an herşey değişebilir oy kullanım oranı çok az :)
bende onu diyorum kuzum daha çok var daha kullanan sayısı az :)Yine acele ediyorsunuz daha oylamanın bitmesine kaç gün var :)
Ayrıca sayının fazla olması ve beğenilen kombinlerin sayısınında fazla olması oylara her zaman böler :)
Toplarım ben oy merak etmeyinnbende onu diyorum kuzum daha çok var daha kullanan sayısı az :)
yerinde Allaha şükür benim güzel margamToplarım ben oy merak etmeyinn
nasılsın canım iyisin demi keyfin yerinde
İyi ol sen maşallah :)yerinde Allaha şükür benim güzel margam
yerinde Allaha şükür benim güzel margam
Herkese iyi günler !!! Çok merak ediyorum sonraki yarışma konsepti ne olacak.
Çok durgun gidiyor sanki yarışma. :)
Ben tanidiklarimi da unuttum haha :)Ben yokum benimde tanıdıklarım var ama oyumu kime verdimi bilmiyorum
Iki şüphelim var
Marga sende katılmıştın dimi sanamı verdim acep ama ben seni hiç görmedimbu haksızlık sen beni Görmüştün amaBen tanidiklarimi da unuttum haha :)